Fab Cab – Smagekasse

Bringer dine smagsløg på flotte besøg i både USA, Italien, Østrig og Argentina.

1.499,00 kr.Før 2.224,00 kr.

Beskrivelse

Fab Cab - Smagekasse er en hyldest til Cabernet, hvadenten den hedder Franc eller Sauvignon til 'efternavn' og udelukkende med øje for den gode, fyldige smag. Smagekassen bringer dine smagsløg på besøg i både USA, Italien, Østrig og Argentina. Vinene kan være vinificeret udelukkende på en af de to Cabernet'er eller indgå i et blend. Og i alle tilfælde gælder: Det er Fabulous Cabernet!

Skulle du købe dem alle til enkeltstykspriser ville smagekassen stå dig i 2224,-. Vi har skåret toppen af kampagneprisen og du kan smage dig igennem den skønne blanding for blot 1499,-.

Fab Cab - Smagekasse indeholder:

1 flaske BenMarco - Expresivo 2019 Druefordelingen i BenMarco - Expresivo 2019 er 82% Malbec og 18% Cabernet Franc. Blendet er karakterfuldt og vinen er mineralsk, saftspændt og har dejlige finkornede tanniner og en naturligt balanceret frugtsyre. Alt sammen et ekspressivt udtryk for, hvad terroiret i Valle de Uco kan præstere. Herlige aromaer af solbær, violer og et lækkert strejf af friskkværnet peber.

1 flaske Petra - Potenti 2019 Absolut fuldkoloreret i glasset. En meget mættet rubinrød farve lokker sammen med en bred aromatisk palette af brombær, blåbær, sorte kirsebær, krydderier, kaffe og balsamiske olier. Munden holder, hvad næsen lover og leverer en dynamisk saftighed, der er både frisk og fyldig.

1 flaske Podere Sapaio - Frnka 2019 En vin, der er lavet som et såkaldt 'limited project'. Vinmageren har valgt udelukkende at lave den på Cabernet Franc, da netop dén drue i netop dén årgang repræsenterer Sapaios terroir exceptionelt flot. Det helt rigtige valg til en traditionel middelhavsmiddag. Den er flot til for eksempel porchetta eller saftige italienske kødboller med tomatsauce a la Lady og Vagabonden. Den opskrift kan du i øvrigt finde på vores blog HER.

1 flaske Hannes Reeh - Rohstoff Cabernet Franc 2018 Aromatæt oplevelse i både næse og mund af hindbær, jordbær, lakrids og krydderier. Dejligt tør og dejlige bløde tanniner, der gør den velegnet til mad. Prøv den til f.eks. kalvemørbrad med rodfrugter, kål og pebersauce til. Den er imponerende flot og fyldig.

1 flaske Podere Sapaio - Sapaio 2016 Et pragtfuldt blend på Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon og Petit Verdot. Klik på navnet og se de mange flotte internationale anmeldelser. Topvin i absolut topårgang. Skal man have det fulde potentiale af den franske drue Cabernet Sauvignon i Italien, bør man dyrke den i Bolgheri-distriktet i Toscana. Her får den mineralholdige jordbund vinene til at kunne konkurrere med lignende fra Bourdeaux. Dog med den fine krølle, at de franske vine på samme niveau koster en formue sammenlignet med.

1 flaske Slingshot - Cabernet Sauvignon 2017 Druerne til denne californiske Cabernet Sauvignon er dyrket på Beckstoffer’s Amber Knolls Vineyard i North Coast, Californien. Det er i øvrigt den samme mark, der leverer druer til Francis Ford Coppolas Diamond Collection, både Black og Ivory label. Og ja, det er ham med filmene. Men det er også ham med vinene. dufter skønt af modne skovbær, tobaksblade og læder. Smagen holder sig også i denne mørke afdeling med noter af mørk chokolade, fuldmodne blåbær og mørke blommer.

Du kunne også være interesseret i...