Levering og betingelser

Priser
Minimumsordre
Levering og forsendelse
Betaling
Fortrydelsesret
Fortrydelsesret
Reklamationer og returvarer
Forbehold
Gyldighed

Priser

Alle priser på www.gallovini.dk er inklusiv moms og afgifter, men eksklusiv levering (medmindre andet er angivet). Med mindre andet er angivet er priserne angivet per styk. Med mindre andet er nævnt er alle flasker 0,75 liter.

Minimumsordre

- bruger vi ikke. Bemærk dog at de samlede fragtomkostninger er ens uanset mængde.

Levering og forsendelse

Gallovini leverer vin til alle adresser i  Danmark.

Alle forsendelser leveres med Postnord. Pakken kan som regel forventes fremme 1-2 hverdage efter bestilling.

Hvis det ønskes at pakken stilles hos modtageren, skal man som modtager sikre sig at der ikke er risiko for tyveri, da ansvaret overgår til modtager efter Postnord har stillet pakke ifølge anvisningerne.

Leveringsomkostninger:

Gratis ved køb for over 999 kr./12 fl.

Ellers:

59 kr. inkl. moms.

For ALLE vinklubkasser er levering inkluderet i kassens pris.

Betaling

Betaling sker ved ordreafgivelse med enten betalings- eller kreditkort. Betalingen foregår med sikker SSL-krypteret forbindelse.

Følgende kort kan anvendes:

Dankort
eDankort
VISA/Dankort
VISA Electron
MasterCard
EuroCard
Betaling med betalingskort er gratis. Gallovini betaler de af PBS opkrævede gebyrer.

Fortrydelsesret

Køber har 14 dages returret ifølge forbrugeraftaleloven. Eventuelt returnerede varer skal tilbageleveres i oprindelig stand.

Ved fortrydelse af det samlede køb, får køber returneret hele købesummen samt eventuelle fragtomkostninger. Ved fortrydelse af dele af købet, returneres fragtomkostninger ikke.

Tilbagelevering af varerne til Gallovini sker i begge tilfælde for købers regning og ansvar.

Vinklubben

Hos Gallovini er det muligt at melde sig ind i vinklubben, og således abonnere på en smagekasse, der maksimalt kan købes hver tredje måned. Ved bestilling af medlemsskabet betales første smagekasse online med betalingskort. ePay A/S beholder medlemmets betalingskortinformationer til brug for senere kvartalers betalinger. Gallovini gemmer aldrig betalingskortinformationer selv.

Så længe medlemsskabet er aktivt, gemmer Gallovini navn, adresse, e-mail-adresse, telefonnummer og abonnementstype for hvert medlem. Det er udelukkende med henblik på at kunne sende vinen til rette modtager. Efter opsigelse af medlemsskabet sletter Gallovini alle nævnte data for abonnenten umiddelbart efter at evt. manglende betalinger er gennemført.

Ved køb af medlemsskab til en given pris kan kvartalskassens pris aldrig overstige det accepterede beløb, men i nogle kvartaler kan det være lavere. Har køber f.eks. accepteret et medlemsskab til 599 kr., kan der i et givent kvartal være vin i kassen for et lavere beløb, f.eks. 590 kr. Der trækkes i sådanne tilfælde kun 590 kr. fra købers betalingskort.

Det er altid muligt at springe et eller flere kvartaler over. En gang i kvartalet, modtager medlemmet en e-mail med beskrivelse af indholdet af næste kvartals smagekasse. Medlemmet kan svare på mailen eller skrive til info@gallovini.dk og bede om at springe et selvvalgt antal kvartaler over. Sådanne abonnementsfri kvartaler er omkostningsfri.

Medlemmet kan altid opsige abonnementet ved at svare på en tilsendt mail eller ved at kontakte Gallovini på anden skriftlig vis. Medlemsskabet opsiges umiddelbart efter Gallovini kontaktes. Kontaktes Gallovini f.eks. 31. januar, afsluttes medlemsskabet på den dato.

Det er kun muligt at modtage eventuelle velkomstgaver ifm. indgåelse af abonnementsaftaler én gang i alt per husstand.

Der sendes ikke per automatik en faktura til kunden, dette kan dog ske efter ønske.

Hvis medlemmet skifter betalingskort, sender vi automatisk et link til registrering af det nye kort.

Reklamationer og returvarer

Eventuelle reklamationer og returvarer skal sendes til:

Gallovini A/S
Fynsvej 74
5500 Middelfart
email: info@gallovini.dk

Bemærk, at Gallovini ikke modtager forsendelser pr. efterkrav.

Forbehold

Der tages forbehold for udgåede og udsolgte varer, tastefejl i produktbeskrivelser og priser, samt prisændringer forårsaget af afgiftsforhøjelser samt andre uforudsete vilkår.

Gyldighed

Ovenstående betingelser er gældende for alle ordrer afgivet på gallovini.dk.