Viser alle 10 resultater

Viser alle 10 resultater

Italiensk dessertvin er muligvis ikke så bredt kendt i Danmark som sit portugisiske modstykke. Du behøver dog ikke vente på juleaften, for at skifte portvinen som dessertvin ud med noget nyt: Recioto er et glimrende, mere frugt-saftigt alternativ, som er tæt på at være en uundværlig partner til toscatærte, desserter med bagt frugt og selvfølgelig risálamanden.

Dessertvine på tørrede druer er prismæssigt i den tunge ende, men når man ved, hvor lidt vin, der kommer ud af hver enkelt vinstok ved denne metode, så er der alligevel en mening med galskaben. 1 vinstok leverer i gennemsnit 1 (et!) glas vin. Vores tungere italienske dessertvine kommer primært fra Nord- og mellemitalien fra seriøse producenter som Torraccia og Le Salette samt Petra.

Skal det være med bobler i, så skal du skele til La Gironda, Marrone og Sperone.

Går du efter en dessertvin til ostebordet, så prøv Muffii eller L’angelo di San Lorenzo.