BenMarco – Malbec 2019

Floral og krydret, mørk chokolade og vanilje fra Valle de Uco.

  • 93 pointJames Suckling
74,00 kr.Før 179,00 kr.

Beskrivelse

BenMarco - Malbec 2019 er en meget glat Malbec. Floral og krydret, mørk chokolade og vanilje. En frisk frugtsyre og finpolerede tanniner gør den til en vinder som ledsager til alle former for grillet og stegt kød. Finishen er smuk og nærmer sig uendelighed.

Valle de Uco ligger lige i hjertet af Mendoza. Området huser nogle af de bedste og deraf; bedst kendte producenter. Herunder også Susana Balbo. Området er kendt sin høje standard på Malbec-druen. Malbec-druen er en arbejdshest og både øst og nord for Valle de Uco i de lavtliggende områder produceres der oceanvis af billig Malbec-bordvin. Vil du kigge det samme sted som kenderne, der heller ikke gider ligegyldig masseproduktion, så er det Valle de Uco, der rykker.

Anmelderne siger...

James Suckling: "A fine-tannined, polished red with a medium body, refined texture and lovely length. Goes on and on. Just hints of asphalt, tar and graphite at the end. Drink or hold." (smagt marts 2021)

Om Susana Balbo

Susana Balbo er kendt for sit arbejde med enkeltmarksvine, hvor druerne og deres terroir virkelig 'kommer til orde'. Hun dyrker elegancen, friskheden og det mindre bombastiske, som argentinske vine ellers har været bredest kendt for i en lang årrække. Susanas to børn, Ana og José, er også en del af firmaet og trekløveret har sammen med vinmager Edy del Popolo opnået international anerkendelse og topratede vine. Edy del Pópolo er blandt andet manden bag Benmarco-linjen.

HER kan du læse, hvordan Susana Balbo Wines, Dominio del Plata, forholder sig til bæredygtighed og social ansvarlighed.

Info om vinen

Årgang

Druer

Producent

Region

Drikkes bedst

2021-2028

Alkohol

14,5%