Slingshot – Cabernet Sauvignon 2017

FLOT Cabernet-pletskud fra Californien

129,00 kr.Før 229,00 kr.

Beskrivelse

Der er særligt to ting ved Slingshot - Cabernet Sauvignon 2017, der gør at den sidder lige i skabet.

Den har nemlig 1) en flot lagdelt kompleksitet, og 2) en umiddelbar drikkeglæde. Når de to ting er til stede på samme tid i en vin og prisen endda også er medgørlig, så er det altså svært ikke at få et smil på læben.

Druerne til denne californiske Cabernet Sauvignon er dyrket på Beckstoffer’s Amber Knolls Vineyard i North Coast, Californien. Det er i øvrigt den samme mark, der leverer druer til Francis Ford Coppolas Diamond Collection, både Black og Ivory label. Og ja, det er ham med filmene. Men det er også ham med vinene.

Slingshot - Cabernet Sauvignon 2017 møder næsen flot og dufter skønt af modne skovbær, tobaksblade og læder. Smagen holder sig også i denne mørke afdeling med noter af mørk chokolade, fuldmodne blåbær og mørke blommer. Der er en harmonisk balance mellem frugt, silkebløde og nærmest artige (her menes på ingen måde kedelige!) tanniner og behagelig frugtsyre. Der er et elegant og understøttende fadpræg, der kommer af lagring af 45% af vinen på franske egefade. Nok til at afrunde og understøtte vinen flot, men ikke så meget, at fadet løber med opmærksomheden.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

14,5%

Druer

Producent

Region

Lagring

45% nye franske egefade

Du kunne også være interesseret i...