Bread & Butter – Cabernet Sauvignon Reserve 2019

Cabernet’en er tilbage i Reserve-udgaven. Puds bare glassene!

299,00 kr.Før 399,00 kr.

Beskrivelse

Bread & Butter - Cabernet Sauvignon Reserve 2019 er ventet med længsel! Den har tidligere været i sortimentet og efter en ufrivillig tørlægning er den omsider tilbage på hylderne. Vinen er et sammenstik af 98 % Cabernet Sauvignon og 2% Petite Sirah fra Napa Valley i Californien. Petite Sirahen bidrager med det lille ekstra mørke og sødmefulde indspark, men holdt på et så lavt niveau, at det blot er der for at understrege og understøtte Cabernetens egne karakteristika. Her er duft og smag af kulsorte kirsebær, mørk blomme og krydrede noter, der munder ud i saftig finish

Vinen lagres på franske egefade (hvoraf 40% er nye) i 16 måneder, før den frives til salg.

Bread & Butter formår endnu engang at vise, hvor meget Californisk velsmag, der kan produceres per krone. Cabernet Sauvignon er mange amerikaneres foretrukne drue. I amerikanske supermarkeder er det derfor ikke usædvanligt at se vinafdelingen delt i to: En til 'Cab' og en til 'alt det andet'.

Bread & Butter Winery ligger i californiske Napa Valley i Californien, hvor Cabernet Sauvignon har helt optimale vækstforhold. Hvert år sikrer vinmageren sig at ramme Bull's Eye ved at udvælge den mest fuldmodne frugt fra gamle vinstokke. De kan sagtens ligge både inden- og udenfor de dyre områder. Resultatet er en fænomenalt fyldig og fornøjelig Cabernet Sauvignon.

Nyd Cabernet Sauvignon Reserve 2019 i godt selskab, af store glas og eventuelt ledsaget af rib eye steaks med rosmarinkartofler. Et stensikkert hit.

Se alle vores vine fra Bread & Butter HER.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

14,8%

Druer

,

Producent

Region

Du kunne også være interesseret i...