Zinfandel – Smagekasse

Et must for dig, der kan lide din vin stor og blød og helt uden skarpe kanter. 12 flasker fra Italien og USA.

888,00 DKKFør 1.680,00 DKK

Beskrivelse

Zinfandel - Smagekasse er en samling af vine, der alle har det tilfælles, at fokus ligger på den fuldmodne, bløde frugtsmag. Zinfandeldruen kræver nemlig masser af varme og en lang sæson på stokkene for at udvikle sin fulde modenhed. I Puglia, den italienske 'støvlehæl', har druen helt optimale vækstbetingelser. Det samme gør sig gældende for Californien, som nok nærmere kan gøre krav på Zinfandel-navnet end Italien, hvor den egentlig først var kendt som Primitivo. Da både Primitivo og Zinfandel har samme oprindeligt kroatiske ophav, så skeler vi ikke nærmere til forskellen her. Lad os i stedet kigge på det, de har tilfælles og det er at de smager brandgodt, og kan nydes som de er eller til et kraftigt smagende måltid.

Vi har pakket 2 flasker af hver vin til dig i smagekassen. Læs mere om vinene herunder.
Skulle du købe dem alle sammen til enkelt-styks-prisen, ville det koste dig 1680,-. Vi har sat dem til den laveste kampagnepris og du får dem alle sammen for kun 888,-.

 

Zinfandel - Smagekasse indeholder:

2 fl. Farnese - Replica Zinfandel Old Vines 2017 For at opnå den fuldmodne sødme, ekstra dybde og koncentration i vinen lader Farnese druerne sidde længere på de ældgamle stokke, end der strengt taget er nødvendigt. Skøn duft og smag af modne, sorte kirsebær, brombær og hindbær. Yderst behageligt snert af chokolade, kaffe og vanilje i eftersmagen. Ligefrem drikkeglæde til en umanerligt god pris.

2 fl. Savoni - ZFD Edizione Suprema 2019 Er præcis, hvad man forventer, når man kender Zinfandel-druen, ser etiketten og hører navnet "Edizione Suprema": En pompøs, grandios monstervin med 17% alkohol. Her er der ikke plads til ydmyghed. Til gengæld er der masser af plads til begejstring!

2 fl. Ponte Lungo - Selenia Zinfandel 2017 Anmelderne gik i selvsving over de sidste årgange af Selenia Zinfandel, der var et brag af en sødmefuld og muskuløs vin, og den nye årgang  er efter vores mening endnu bedre.

2 fl. Wildfoot - Negroamaro Zinfandel Winemaker's Selection 2017 Er et pragtfuldt sammenstik af Negroamaro og Zinfandel. En vin med en fyldig krop, der egner sig godt til mange retter, både med italiensk inspiration og med et mere dansk islæt. Den intense og dybe røde farve kan takke blendet af Negroamaro og Zinfandel for sin smukke farvepragt. Modne, røde bær, vanilje, krydderier og delikate tobaksnoter præger både duft og smag. Med sin fyldige krop og lange og behagelige finish er den et oplagt valg til smagsfulde pastaretter, steg og modne oste.

2 fl. Rebel Ridge - Zin17 Black Edition 2018 En ekstremt frugtrig fuldmoden Zinfandel, som kun de dygtigste vinmagere i Californien kan drive det frem. Den er på ingen måde kompliceret, men det den skal gøre, det gør den til perfektion. Og frem for alt så smager den bare godt. Den passer rigtig godt til det danske køkken i den kraftige ende af skalaen. Men at den er dejlig sammen med mad, skal ikke afholde dig fra at nyde den på dens egne præmisser.

2 fl. American Bastard - Zinfandel 2017 Amerikanernes darling-drue i en saftig og forfriskende udgave. Druerne  har fået lov at modne helt på stokkene. Således har de nydt godt af den store temperaturforskel på nat og dag i en lang modningsproces. Resultatet er en saftig vin med yderst behagelig og charmerende frugtsyre og et pikant hint af peber og brombær.

 

 

Info om vinen

Du kunne også være interesseret i...