Viser 1–24 af 161 resultater

Viser 1–24 af 161 resultater

Hvad enten din foretrukne vin er en rank og elegant Nebbiolo fra Piemonte, en solmoden Zinfandel fra Puglia eller en saftig rosso fra Toscana, så er sortimentet hos Gallovini både bredt og dybt. Stilmæssigt peger Italien i mange retninger og indenfor hver region kan enhver vinsmager finde en favorit. Italiensk rødvin er så mangeartet i terroir, druer og stil som ikke mange andre lande i verden.

De italienske druetryper, der vækker størst genkendelse og sikrer dig den brune ost i Trivial Pursuit er nok Nebbiolo og Barbera (hjemmehørende i Piemonte i Norditalien), Sangiovese (hjemmehørende i Toscana i Mellemitalien) og Primitivo – også kaldet Zinfandel (hjemmehørende i Puglia i Syditalien). Dette grove rids dækker på INGEN måde den rigdom, som Italien som vinland byder på. Er du nysgerrig så er det vores kraftigste anbefaling, at du også går på opdagelse blandt de mindre kendte druer som også gror i Italien: Cabernet Sauvignon, Rondinella, Molinara, Oseleta, Negroamaro og Dolcetto.

Italiensk rødvin har fans i alle de grupper, man overhovedet ville kunne komme i tanker om at inddele dem i. Vi bestræber os på altid at have den helt rette vin til dig, hvad enten du har haft et godt afkast på dine aktier og leder efter den ultimative luksus, eller du skal have en god meditationsvin i glasset, der kun er ude på at please uden at sende dig i økonomisk ruin.

Hvis du er ny i vores sortiment, så vil vi anbefale dig at starte med en smagekasse. De kan være sammensat ud fra forskellige parametre, for eksempel en bestemt drue, et særligt område eller som en introduktion til en bestemt vinproducent.