Californiske duetter – Smagekasse

3 forskellige populære druer fra 3 forskellige amerikanske producenter

614,00 kr.Før 1.084,00 kr.

Beskrivelse

Californiske duetter - Smagekasse indeholder 6 flasker i alt: 3 forskellige producenters bud på forskellige druer. Primært de meget populære Pinot Noir og Chardonnay, men en enkelt Cabernet Sauvignon - Fab Cab - har også sneget sig med i kassen. Smagekassen er i sig selv en fornøjelse, men kan også danne bund for en beslutning om, hvilke vine der bør ankomme i kassevis hjemme hos dig, men uden at du skal købe en hel kasse ad gangen for at kunne smage dig frem til en ny darling.

Californiske duetter - Smagekasse indeholder:

Fra REBEL RIDGE har vi pakket:

1 flaske Rebel Ridge - Noir 20 Milevidt fra de nogle gange mere tyndbenede Pinot-Noir-vine, som ofte dyrkes i Europa. Rebel Ridge har nemlig med de mange Californiske solskinstimer skabt det præcis modsatte: En blød og rund vin HELT uden kanter, der vælter sig i modne frugtaromaer. Søde jordbær, tørrede blåbær og et fint lille vaniljepræg fra de 10 måneders fadlagring

1 flaske Rebel Ridge - Chard 20 Stilen er bombastisk og sidder lige i skabet, hvis man som mange andre også har et svagt punkt for den stil. Chardonnay-druen knuselsker de varme dage og de kølige nætter i Californien. Dagen bruger den på at smække sødmen og saftigheden op på 100% og natten bruger den på at besinde sig og få lidt struktur på herlighederne igen. Det er det altså meget svært ikke at lade sig besnære af. Duften i Chard 20 er både frisk og fyldig på en og samme tid. Saftig citron og vanilje, svulmende pære og tropisk frugt. Fadet ligger som en fed, vibrerende bas under frugten og giver vinen en flot afrunding med et toastet præg og den der signifikante smørfedme, som bare kombinationen californisk Chardonnay og amerikanske egefade kan. Billedet viser årgang 2019, men vinen i smagekassen er årgang 2020

Fra SLINGSHOT har vi pakket:

1 flaske Slingshot - Cabernet Sauvignon 2017 Druerne til denne californiske Cabernet Sauvignon er dyrket på Beckstoffer’s Amber Knolls Vineyard i North Coast, Californien. Det er i øvrigt den samme mark, der leverer druer til Francis Ford Coppolas Diamond Collection, både Black og Ivory label. Og ja, det er ham med filmene. Men det er også ham med vinene. dufter skønt af modne skovbær, tobaksblade og læder. Smagen holder sig også i denne mørke afdeling med noter af mørk chokolade, fuldmodne blåbær og mørke blommer.

1 flaske Slingshot - Pinot Noir 2019 Mediumfyldig og meget saftig vin med noter af kirsebær, små modne jordbær, violer og et herligt fintkrydret efterspil. Stilen minder mere om mange Oregon Pinot Noir'er end de andre Pinot Noir-vine vi har i sortimentet, og som du måske allerede kender godt. Der er med andre ord skruet ned for bassen og op for druens egne, rene sangstemme.

Fra UNDERDOG PROTOCOL har vi pakket:

1 flaske Underdog Protocol - Chardonnay 2021 Sprøde, vibrerende aromaer af fed citron som i lemon curd, varm ananas, moden pære og saftdryppende fersken med et mineralsk touch. Det her er tæt på revolutionerende godt!

1 flaske Underdog Protocol - Pinot Noir 2021 Er skruet helt rigtigt sammen og dens fine elegance egner sig både til fredagsfisk og fredagsbøf. Noterne af blåbær, skovjordbær og knaldrøde kirsebær charmerer i tæt aromadans med vaniljestrejf fra fadet dine smagsløg fra du skænker den, til du har nydt den sidste dråbe.

Du kunne også være interesseret i...