Californiske duetter – Smagekasse

3 forskellige, populære druer fra 3 forskellige amerikanske producenter

666,00 kr.Før 1.044,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Californiske duetter - Smagekasse indeholder 6 flasker i alt: 3 forskellige producenters bud på 2 forskellige druer. Primært de meget populære Pinot Noir og Chardonnay, men en enkelt Cabernet Sauvignon - Fab Cab - har også sneget sig med i kassen. Smagekassen er i sig selv en fornøjelse, men kan også danne bund for en beslutning om, hvilke vine der bør ankomme i kassevis hjemme hos dig, men uden at du skal købe en hel kasse ad gangen for at kunne smage dig frem til en ny darling.

Californiske duetter - Smagekasse indeholder:

Fra REBEL RIDGE har vi pakket:

1 flaske Rebel Ridge - Noir 20 Milevidt fra de nogle gange mere tyndbenede Pinot-Noir-vine, som ofte dyrkes i Europa. Rebel Ridge har nemlig med de mange Californiske solskinstimer skabt det præcis modsatte: En blød og rund vin HELT uden kanter, der vælter sig i modne frugtaromaer. Søde jordbær, tørrede blåbær og et fint lille vaniljepræg fra de 10 måneders fadlagring

1 flaske Rebel Ridge - Chard 20 Stilen er bombastisk og sidder lige i skabet, hvis man som mange andre også har et svagt punkt for den stil. Chardonnay-druen knuselsker de varme dage og de kølige nætter i Californien. Dagen bruger den på at smække sødmen og saftigheden op på 100% og natten bruger den på at besinde sig og få lidt struktur på herlighederne igen. Det er det altså meget svært ikke at lade sig besnære af. Duften i Chard 20 er både frisk og fyldig på en og samme tid. Saftig citron og vanilje, svulmende pære og tropisk frugt. Fadet ligger som en fed, vibrerende bas under frugten og giver vinen en flot afrunding med et toastet præg og den der signifikante smørfedme, som bare kombinationen californisk Chardonnay og amerikanske egefade kan. Billedet viser årgang 2019, men vinen i smagekassen er årgang 2020

Fra SLINGSHOT har vi pakket:

1 flaske Slingshot - Cabernet Sauvignon 2017 Druerne til denne californiske Cabernet Sauvignon er dyrket på Beckstoffer’s Amber Knolls Vineyard i North Coast, Californien. Det er i øvrigt den samme mark, der leverer druer til Francis Ford Coppolas Diamond Collection, både Black og Ivory label. Og ja, det er ham med filmene. Men det er også ham med vinene. dufter skønt af modne skovbær, tobaksblade og læder. Smagen holder sig også i denne mørke afdeling med noter af mørk chokolade, fuldmodne blåbær og mørke blommer.

1 flaske Slingshot - Pinot Noir 2019 Mediumfyldig og meget saftig vin med noter af kirsebær, små modne jordbær, violer og et herligt fintkrydret efterspil. Stilen minder mere om mange Oregon Pinot Noir'er end de andre Pinot Noir-vine vi har i sortimentet, og som du måske allerede kender godt. Der er med andre ord skruet ned for bassen og op for druens egne, rene sangstemme.

Fra SEAN MINOR har vi pakket:

1 flaske Sean Minor - 4B Chardonnay Central Coast 2019 Et godt glas til en god pris. Noter af moden fersken, toastet pære og saftigt sprøde Granny Smith-æbler kilder smagsløgene. Lækker til crab cakes med kokos og karry eller grillet kylling. Men der er intet i vejen for at nyde den på sine egne præmisser.

1 flaske Sean Minor - 4B Pinot Noir California 2019 Dufter lækkert af vilde jordbær og saftige kirsebær, der mingler med et strejf af vanilje fra fadlagringen. Noterne går igen i smagen, der også åbner op for dans med blomme, kakao, skovbund og et let blomsterflor med lidt cedertræ på toppen. Frisk frugtsyre leder over i en finish, der bliver hængende.

Du kunne også være interesseret i...