Pinot Noir – Smagekasse

6 flasker lækker californisk Pinot Noir

599,00 kr.Før 1.174,00 kr.
GRATIS FRAGT PÅ ALT RESTEN AF UGEN

Beskrivelse

Pinot Noir - Smagekasse er en god blanding af vores californiske vine på Pinot Noir-druen. Smagekassen er en fantastisk mulighed for at smage, hvor vidt forskelligt den samme drue kan opføre sig. Det kan både være det område den er dyrket i, måden den er dyrket på og ikke mindst den måde man behandler den på i vinkælderen.

Spændvidden i Pinot Noir - Smagekasse er bred, både på pris og på stilarter. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med den dejlige drue, og anbefaler dig at nyde den af store glas og en starttemperatur nogle grader koldere, end du sædvanligvis serverer vin ved.

Vi har pakket 1 flaske af hver californisk Pinot Noirvin til dig i smagekassen. Læs mere om vinene herunder.
Skulle du købe alle vinene til enkelt-styks-prisen, ville det koste dig 1184,-. Vi har sat dem endnu lavere end den hidtil skarpeste kassepris og du får dem alle sammen for kun 599,-. Tager du 2 kasser, betaler vi fragten.

Californisk Pinot Noir - Smagekasse indeholder:

1 flaske Bread & Butter - Pinot Noir 2020. Finesserig, flot californisk Pinot Noir i høj klasse til lav pris. Smager langt dyrere, end tilfældet er. Lignende vine ville normalt koste i omegnen af 3 gange så meget.
1 flaske Sean Minor - Pinot Noir 2019 Indbegrebet af en easy-drinking ukompliceret vinoplevelse, som til prisen overpræsterer på kvaliteten. Dufter herligt lokkende af kirsebær, jordbær og blomme med et toastet strøg fra fadet. Den åbner sig flot op med tindrende røde bærnoter, skovbund og sødmefulde fadnoter. Den krydrede finish bliver hængende længe, flot indrammet af den friske frugt og de silkebløde, afrundede tanniner. Et meget lækkert glas.
1 flaske Decoded - Sonoma Coast Pinot Noir 2018 Druerne til Decoded kommer fra fire vinmarker i Russian River Valley i Sonoma Coast-området i Sonoma County i Californien. Russian River Valley har et klima, der minder om Bourgogne, der jo som bekendt er Pinot Noir-druens hjemland. Det undrer derfor ikke, at Bourgogne-fans også skeler til netop dette vinområde i Californien, når de sætter sig for at prøve noget 'nyt'. Det komplekse terroir i Russian River Valley kvitterer med tilsvarende flot kompleksitet i vinen.
1 flaske American Bastard - Pinot Noir 2019 Smagen er super frugtrig Pinot Noir, som tager kampen op mod de helt store californiske Pinot Noir-vine til mange gange denne pris. Det vælter ud af glasset med mørke bær og fuldmodne jordbær i perfekt balance. Det hele afrundes med et strejf af vanilje fra den perfekte fadlagring.
1 flaske Rebel Ridge - Noir 19 Milevidt fra de nogle gange mere tyndbenede Pinot-Noir-vine, som ofte dyrkes i Europa. Rebel Ridge har nemlig med de mange Californiske solskinstimer skabt det præcis modsatte: En blød og rund vin HELT uden kanter, der vælter sig i modne frugtaromaer. Søde jordbær, tørrede blåbær og et fint lille vaniljepræg fra de 10 måneders fadlagring
1 flaske Slingshot - Pinot Noir 2019 Mediumfyldig og meget saftig vin med noter af kirsebær, små modne jordbær, violer og et herligt fintkrydret efterspil. Stilen minder mere om mange Oregon Pinot Noir'er end de andre Pinot Noir-vine vi har i sortimentet, og som du måske allerede kender godt. Der er med andre ord skruet ned for bassen og op for druens egne, rene sangstemme.

Info om vinen

Druer

Region

Du kunne også være interesseret i...