Pinot Noir – Smagekasse

6 flasker lækker californisk Pinot Noir

549,00 kr.Før 1.084,00 kr.

Beskrivelse

Pinot Noir - Smagekasse er en god blanding af vores californiske vine på Pinot Noir-druen. Smagekassen er en fantastisk mulighed for at smage, hvor vidt forskelligt den samme drue kan opføre sig. Det kan både være det område den er dyrket i, måden den er dyrket på og ikke mindst den måde man behandler den på i vinkælderen.

Spændvidden i Pinot Noir - Smagekasse er bred, både på pris og på stilarter. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med den dejlige drue, og anbefaler dig at nyde den af store glas og en starttemperatur nogle grader koldere, end du sædvanligvis serverer vin ved.

Vi har pakket 1 flaske af hver californisk Pinot Noir-vin til dig i smagekassen. Læs mere om vinene herunder.
Skulle du købe alle vinene til enkelt-styks-prisen, ville det koste dig 1084,-. Vi har sat dem endnu lavere end den hidtil skarpeste kassepris og du får dem alle sammen for kun 549,-. Tager du 2 kasser, betaler vi fragten.

Californisk Pinot Noir - Smagekasse indeholder:

1 flaske Pound Cake - Pinot Noir 2020 Røde kirsebær og hindbær i kinddans med vanilje. Smager langt dyrere, end tilfældet er. Lækker til lam, kylling, oste og som et glas 'bare fordi'.
1 flaske Rebel Ridge - Noir 20 Milevidt fra de nogle gange mere tyndbenede Pinot-Noir-vine, som ofte dyrkes i Europa. Rebel Ridge har nemlig med de mange Californiske solskinstimer skabt det præcis modsatte: En blød og rund vin HELT uden kanter, der vælter sig i modne frugtaromaer. Søde jordbær, tørrede blåbær og et fint lille vaniljepræg fra de 10 måneders fadlagring
1 flaske American Bastard - Pinot Noir 2020 Smagen er super frugtrig Pinot Noir, som tager kampen op mod de helt store californiske Pinot Noir-vine til mange gange denne pris. Det vælter ud af glasset med mørke bær og fuldmodne jordbær i perfekt balance. Det hele afrundes med et strejf af vanilje fra den perfekte fadlagring.
1 flaske Root Cause - Pinot Noir 2021 Mediumfyldig og meget saftig vin med noter domineret af kirsebær, små modne jordbær, sød pibetobak og velintegrerede fadnoter. Yderst behagelige tanniner, en fyldig krop og rig, rød frugt i finishen.
1 flaske Underdog Protocol - Pinot Noir 2021 Denne vin er skruet helt rigtigt sammen og dens fine elegance egner sig både til fredagsfisk og fredagsbøf. Noterne af blåbær, skovjordbær og knaldrøde kirsebær charmerer i tæt aromadans med vaniljestrejf fra fadet dine smagsløg fra du skænker den, til du har nydt den sidste dråbe.
1 flaske Slingshot - Pinot Noir 2019 Mediumfyldig og meget saftig vin. Den har noter af kirsebær, små modne jordbær, violer og et herligt fintkrydret efterspil.Stilen minder mere om mange Oregon Pinot Noir'er end de andre Pinot Noir-vine vi har i sortimentet, og som du måske allerede kender godt. Der er med andre ord skruet ned for bassen og op for druens egne, rene sangstemme.

Info om vinen

Druer

Region

Du kunne også være interesseret i...