Le Pupille – Smagekasse eccellente

12 flasker af Le Pupilles altid suveræne rødvine INKL. luksus-tjenerproptrækker

1.599,00 DKKFør 2.528,00 DKK

Beskrivelse

Le Pupille - smagekasse eccellente tager dig med hele vejen rundt i hele vores sortiment af ypperlige toscanske rødvine fra Toscana. Naturligvis inkl. KULTvinen Saffredi.

Le Pupille er den absolut bedste producent i Maremma-området i det vestlige Toscana. Vinene er prissat alt, alt for lavt eftersom Maremma endnu ikke har fået samme berømmelse som Montalcino og Bolgheri. Der står Maremma på visitkortet, men de mindre vine slår ALT i Chianti Classico til prisen, de store Sangiovese-vine slår ALT med navnet "Brunello" til prisen.

Er du til klassisk toscansk vin, betaler du sædvanligvis 50% for navnet og 50% for selve vinen. Maremma ligger dog for langt fra de dyre zoner til at kunne gøre brug af det dyre navn, så her får du langt, langt mere vin for pengene. Det har anmelderne luret for længe siden og derfor overøses Le Pupille da også igen og igen med TOP-anmeldelser for deres komplekse og sofistikerede vine.

PLUS:Vi har allerede vedlagt din kommende Le Pupille smagekasse-ordre en lækker luksus tjener-proptrækker med kniv, teflon på skruen, gummi på håndtaget og 2-trins optræk. Inden længe sidder du altså med en oplevelse i glasset af at være der selv.
SKÅL!

I Le Pupille - smagekasse eccellente får du:

1 flaske LE PUPILLE - Saffredi 2017 (KLIK for at læse mere)
Italiens bedst anmeldte kultvin. Druesammensætningen er fransk, og smagen afspejler tydeligt, at målet er ekstrem elegance frem for bred frugt. Det er ikke en crowd pleaser, men topmålet af toscansk finesse. Druesammensætningen består af 60% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot og 10% Petit Verdot.
Anmeldelser:
James Suckling: 97 point
Robert Parker: 97 point

1 flaske LE PUPILLE - Poggio Valente 2017 (KLIK for at læse mere)
Enkeltmarks-Sangiovese på kult-niveau. Poggio Valente åbner sig op med modne, røde frugter i næsen, og særligt kirsebær vil gerne forrest. Udviklingen går herefter i balsamisk retning. Fyldig, rund og elegant i munden. Lang og saftig finish.
Anmeldelser:
James Suckling: 92-93 point
The Wine Advocate: 95 point (2016)

2 flasker LE PUPILLE - Pelofino 2019 (KLIK for at læse mere)
Supertoscaner i varm og inviterende årgang – lillebroren til Saffredi. Den har fået en god sjat af de druer, der normalt ville havne i Saffredi, der koster det 7-dobbelte. 2019-årgangen tegner trods sin unge alder at gå i retning af årgang 2015 og årgang 2017. Varm og moden og meget behagelig frugt. Fotografen er på vej med billede af den rette årgang.
Anmeldelser:
Vinexpressen: UGENS VINHIT (2018)
Barego'mad: 93 point (2018)
Flaskehalsen: 5 stjerner(2018)

2 flasker LE PUPILLE - Morellino di Scansano 2019 (KLIK for at læse mere)
Anmelderrost super-sangiovese fra Maremmas bedste vingård. Her er klassisk, men rig og saftig smag af kirsebær med en smule viol.
Anmeldelser:
Robert Parker: 90+ point
Gastro: 5 stjerner
James Suckling: 92 point

3 flasker LE PUPILLE - Morellino di Scansano Riserva 2017 (KLIK for at læse mere)
Var du vild med den udsolgte årgang 2015, så er der godt nyt! Dette er nyeste frigivne årgang. Riservaen indkasserer hvert eneste år toppoint, uanset hvordan vejret har artet sig i høståret. Og det skyldes naturligvis, at Le Pupille har en yderst pertentlig omgang med sit produkt. Lige fra jord til bord, for nu at bruge et godt kendt udtryk. Man går aldrig et mulehår på kompromis med noget som helst. Le Pupille - Morellino di Scansano Riserva 2017 minder i sin smag af varm italiensk sommer om årgang 2015.
Anmeldelser:
Robert Parker: 93 point

3 flasker LE PUPILLE - Morellino di Scansano Riserva 2018 (KLIK for at læse mere)
Silkeblød, elegant og frisk. Varme dage og kølige nætter kendetegner denne årgang. Riservaen indkasserer hvert eneste år toppoint, uanset hvordan vejret har artet sig i høståret. Og det skyldes naturligvis, at Le Pupille har en yderst pertentlig omgang med sit produkt. Lige fra jord til bord, for nu at bruge et godt kendt udtryk. Man går aldrig et mulehår på kompromis med noget som helst. Vi glæder os til anmelderne får smagt denne årgang også. De sidste 7 årgange har ikke inkasseret under 93 point fra James Suckling

Se alle vine fra Le Pupille HER.

 

 

Info om vinen

Producent

Region

Du kunne også være interesseret i...