Rebel Ridge – Noir 20

Historisk meget blød og kælen Pinot Noir-smag per krone.

  • 94 point(2017)Barego'mad
79,00 kr.Før 149,00 kr.

Beskrivelse

Rebel Ridge - Noir 20 er den blødeste og mest kælne Californiske Pinot Noir, vi nogensinde har smagt! Den tager ikke alene prisen for historisk meget Pinot Noir-smag per krone - den smager også umanérligt blødt og lækkert.

Husk også, at Gallovini giver fragten, hvis du køber 12 flasker.

Vinens mørkere farve og fuldmodne smag er resultatet af tre unge vinmageres eksperiment. Eksperimentet bestod i at dyrke den ellers så kræsne og lidt sarte Pinot Noir-drue i den ekstremt solbeskinnede Lodi-dal i Californien.
Den heftige sol og varme kræver ekstra opmærksomhed på druen, streng drueselektion og nattehøst for at bevare kompleksiteten uden at gå på kompromis med det fuldmodne udtryk. Men resultatet af anstrengelserne er af en anden verden.
Vi er med andre ord milevidt fra de nogle gange mere slanke Pinot Noir-vine, som du måske kender det fra europæiske vinproducenter. Rebel Ridge har nemlig med de mange Californiske solskinstimer skabt det præcis modsatte:
En blød og rund vin, HELT uden kanter, der vælter sig i modne frugtaromaer. Søde jordbær, tørrede blåbær og et fint lille vaniljepræg fra de 10 måneders fadlagring. Mums!

Om Rebel Ridge Winery

Rebel Ridge er opkaldt efter det sted, de 3 rebelske vinmagere mødtes.
I frustration over en stillestående vinbranche styret af få globale spillere, der har frit spil til at holde priserne oppe, ville de noget andet. Chefvinmageren, som oprindeligt er opvokset i Valpolicella i Italien, ønskede især maksimal udnyttelse af de mange californiske soltimer, samt en ny vinstil, som er mindre prætentiøs og mere full on fruit og letdrikkelig. Her kan alle være med og få en skøn vinoplevelse i glasset.

Vi tør med største ro i stemmen godt sige, at dette er det vildeste Pinot Noir-kup vi til dato har set, målt på kvalitet per krone.

Anmelderne siger...

Barego'mad (2017): "Let. Elegant. Frugtig. Nuanceret. Afbalanceret. – Det må helt sikkert være en Bourgogne i prislejet 150-200 kr. Men hov – der står USA og Californien på etiketten. ... Hvis den blev tappet og solgt som Bourgogne, ville den nemt kunne koste det tredobbelte, men heldigvis kan denne crowdpleaser af en vellykket Pinot Noir købes for menneskepenge. Af ganske almindelige lønmodtagere … Jeg er fan!" (læs hele anmeldelsen her)

Se alle vores vine på Pinot Noir her.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

13,5%

Drikkes bedst

2022-2026

Lagring

10 måneder på små egefade

Druer

Region

Producent

Du kunne også være interesseret i...