Cesari – Smagekasse nr. 2

En laber samling af topvine fra Valpolicella-producenten Cesari til en stærk pris

888,00 DKKFør 1.614,00 DKK
GRATIS FRAGT PÅ ALT RESTEN AF UGEN

Beskrivelse

Cesari - Smagekasse nr. 2 indeholder udelukkende rødvine fra den anerkendte Veneto-producent Cesari. Druerne kommer fra hele regionen, så du får virkelig smagt på Veneto.

Vi har pakket 6 flasker til dig og vi kommer godt rundt i det røde sortiment fra Cesari. Skulle du købe dem til enkeltstyksprisen ville kassen koste dig 1614,-. Vores kassepris er 995,-, men den pris har vi savet toppen af og du sparer derfor yderligere 107,- og får således kassen for kun 888,-

Cesari - Smagekasse nr. 2 indeholder:

1 flaske Cesari - Mara Valpolicella Classico Ripasso 2019 Struktur, kompleksitet og forførende duft: Alt du drømmer om ved en god Ripasso. Flot og fyldig krop, varm og fløjlsblød intensitet, duft af mørke bær, og du kan nyde den, så snart du vil. Du bør dog give den luft cirka 2 timer, før du planlægger at nyde den. Så udvikler den sig flottest og du får en bedre vinoplevelse.

1 flaske Cesari - Rajo Valpolicella Classico Superiore 2018 Det er en velbalanceret vin med en intens aroma af særligt kirsebær og med et følge af modne røde frugter i et skønt væld. Velintegrerede tanniner, livlig frugtsyre og en lang, pleasende finish. Elegant kompleksitet, smagstæthed og struktur. Dette er et klasseeksempel på, hvad Cesari kan, både i mark og i kælder.

1 flaske Cesari - Il Bosco Amarone 2015 Il Bosco er ikke blot aldeles fremragende til festlige serveringer. Den er mindst lige så skøn som meditationsvin på begge sider af måltidet. Druerne tørrer ekstra ind på stokkene, hvorefter de håndplukkes og håndsorteres og tørres til vandindholdet fordamper, og druen er reduceret med 30-40%. Det giver en helt naturlig smagsfortætning, der for Amarone-fans er den forrygende, forførende faktor for forelskelsen.

1 flaske Cesari - Jema Corvina 2015 Jema er flot, lysende rød med dejlige aromaer af røde bær og amarenakirsebær og et fint anstrøg af noget toasted fra fadet. I munden byder den ydermere på noter af kaffe og kakao. Vi anbefaler, at du nyder den i godt selskab ved 18-20 grader. Den er dejlig til grillet kød og velkrydrede oste.

1 flaske Cesari - Bosan Ripasso Superiore 2017 Bosan er lavet på 80% Corvina Veronese og 20% Rondinella på den klassiske ripassometode. Her ligger den friske vin på skallerne fra Amarone-produktionen i adskillige uger. Det giver en karakteristisk dybde og øget kompleksitet i vinen og øger alkoholprocenten med 1-1,5%. Rød frugt og spicy kirsebær. Fyldig krop med en harmonisk, let frugtsyre, der klinger ud i en velourblød finish. Behagelige hints af kakao og toastede kaffebønner.

1 flaske Cesari - Amarone 2016 Flotte, fyldige aromaer af moden og af tørret frugt med kirsebær i førersædet. Varm og elegant krop. En dejlig makker til fyldige retter. Kan lige så vel nydes præcis om den er som meditationsvin.

Om Cesari

Cesari er en af de mest anerkendte Valpolicella-vinhuse med en lang familiehistorie bag sig i vinverdenen og et primært klassisk sortiment. Gerardo Cesari grundlagde vinhuset i 1936 med et erklæret mål om, at producere en storslået Amarone, der kunne konkurrere med de bedste italienske og internationale rødvine. I 1970'erne nåede Cesari Amarone ud på fem kontinenter takket være sønnen, Franco Cesaris entusiasme og ihærdige arbejde.

I dag er firmaet Gerardo Cesaris mål at producere unikke, elegante og balancerede vine med respekt for miljøet og omgivelserne. Det gør man ved at trække på erfaring og tradition og mikse det med den nyeste viden og teknik indenfor vindyrkning og ved at gøre produktionen bæredygtig, så man holder sig på linje med forbrugernes forventninger og respekten for den jord man dyrker.

Info om vinen

Producent

Region

Du kunne også være interesseret i...