Cesari – Jema Corvina 2015

En særlig enkeltmarks-perle fra Veneto udelukkende på Corvina-druen

  • GULDMundus Vini
  • SØLVDecanter
165,00 kr.Før 249,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Cesari - Jema Corvina 2015 er en særlig enkeltmarks-perle. Den er lavet udelukkende på Corvina-druen, der er en af de absolutte hoveddruer i Veneto i Norditalien. For at opnå den fyldige og flotte smag må der stor omhyggelighed til:
I vækstsæsonen tyndes der ud, så de enkelt klaser får større koncentration og modningsprocessen forlænges helt hen til slutningen af oktober. Druerne håndhøstes forsigtigt i hele klaser og placeres i tørrekasser i ventilerede rum, hvor de tørrer i 20 dage. De presses herefter og fermenteringen tager også 20 dage. Fadlagringen foregår på små franske egefade i 18 måneder. Efter det endelige sammenstik fra fadene lagrer vinen yderligere 6 måneder på store fade. Før den frigives til salg skal den lige ligge 1 år på flasken.

Jema er flot, lysende rød med dejlige aromaer af røde bær og amarenakirsebær og et fint anstrøg af noget toasted fra fadet. I munden byder den ydermere på noter af kaffe og kakao. Vi anbefaler, at du nyder den i godt selskab ved 18-20 grader. Den er dejlig til grillet kød og velkrydrede oste.

Ved køb af 6 flasker Cesari - Jema Corvina 2015 leveres de i trækasse med samme tryk på låget som på flaskens label.

Anmelderne siger...

James Suckling: "A fresh and easy wine with crushed-raspberry and lemon character that follows through to a medium body, bright acidity and a clean finish."

Om Cesari

Cesari er en af de mest anerkendte Valpolicella-vinhuse med en lang familiehistorie bag sig i vinverdenen og et primært klassisk sortiment. Gerardo Cesari grundlagde vinhuset i 1936 med et erklæret mål om, at producere en storslået Amarone, der kunne konkurrere med de bedste italienske og internationale rødvine. I 1970'erne nåede Cesari Amarone ud på fem kontinenter takket være sønnen, Franco Cesaris entusiasme og ihærdige arbejde.

I dag er firmaet Gerardo Cesaris mål at producere unikke, elegante og balancerede vine med respekt for miljøet og omgivelserne. Det gør man ved at trække på erfaring og tradition. Med også ved at mikse det med den nyeste viden og teknik indenfor vindyrkning og ved at gøre produktionen bæredygtig. På den måde holder man sig på linje med forbrugernes forventninger og respekten for den jord man dyrker.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

13,5%

Druer

Producent

Region

Drikkes bedst

2021-2031