Barone Ricasoli – Bolgheri DOC 2015

Spektakulært Bolgheri-hit!

  • 93 point(2013)
239,00 kr.

Beskrivelse

Denne vidunderlige vin er blevet til som et samarbejde mellem Kongen af Chianti - Barone Ricasoli - og Bolgheris kronprins - Podere Sapaio. Som prikken over i'et, er vinmageren fra begge producenter, Italiens bedste af slagsen - Carlo Ferrini - gået med i projektet.

Resultatet er spektakulært!

Her er tonsvis af små, intensive røde og mørke bær. Fadpræget er tydeligt, men overdøver aldrig frugten, og og er allerede nu i proces med at integreres helt perfekt med vinen.
Den varme, fuldendte smag slutter efter lang, lang tid med lidt sort peber og vanilje - og giver lyst til at smage igen!

Druesammensætningen er - typisk for Bolgheri - fransk: Cabernet Sauvignon, Merlot og Petit Verdot. Smagen er dog hamrende toscansk og med enormt potentiale. Netop potentialet er en af grundene til James Sucklings fantastiske anmeldelse på 93 point.

James Suckling anmeldte 2013-årgangen med 93 point og vi glæder os selvsagt til anmeldelsen af 2015-årgangen tikker ind. Bedre vinår har der nemlig ikke været i Italien i umindelige tider.

Vi anbefaler vinen til kraftige tapasretter med f.eks. lagret og tørret skinke, pølser og oste. Smagfulde og gerne fede kødretter.

BEMÆRK: Billedet viser årgang 2013, men vinen er 2015.

Info om vinen

Årgang

Druer

, ,

Drikkes bedst

Lagring

Du kunne også være interesseret i...