Patrick Boivin Champagne – Smagekasse

Den festlige og forrygende smagekasse fra Champagne

1.499,00 kr.Før 2.494,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Patrick Boivin Champagne - Smagekasse indeholder i alt 6 flasker Champagne fra Patrick Boivin i Epernay, hjertet i Champagne-regionen i Frankrig. Du får mulighed for at smage på Champagner udelukkende lavet på Chardonnay (Blanc de Blancs) og på Champagner, der er lavet på både Chardonnay og Petit Meunier.

Smagekassen er perfekt til en vinsmagning i godt selskab eller bare for at være sikker på, at der altid er en flaske bobler på køl.

Patrick Boivin Champagne - Smagekasse indeholder:

2 flasker Patrick Boivin - Champagne Cuvée Brut 1er cru Flot Champagne med smukt skum, livlige bobler og moden frugt

2 flasker Patrick Boivin - Champagne Cuvée Réserve Brut 1er Cru Perfekt sushi-makker – eller ‘bare’ som ren forkælelse

1 flaske Patrick Boivin - Champagne Cuvée Blanc de Blancs 1er cru Læg den på køl til din næste skaldyrsfest!

1 flaske Patrick Boivin - Champagne Cuvée Blanc de Blancs 2008 Frisk og elegant vintagechampagne, der vil egne sig fremragende som ledsager til stegt, hvid fisk eller en risotto med safran.

Om producenten

Patrick Boivin holder til i Epernay, hjertet i Champagne-regionen i Frankrig. Huset råder over 6 hektarer fordelt over 5 villages, hvoraf nogle er klassificerede som 1er CRUs. Alle druerne til vinene i Patrick Boivins Champagne-sortiment er håndhøstede. Her har familien dyrket Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier på sydvendte plots i mere end 40 år og gennem hele 3 generationer. I den kalkholdige jord opnår druerne både en flot mineralitet og afrundethed. Boivin-familiens marker er for nyligt kommet på UNESCOs Verdensarvsliste. Den årlige produktion fordelt på 5 Cuvéer løber samlet op i cirka 50.000 flasker.

Info om vinen

Producent

Region

Du kunne også være interesseret i...