Patrick Boivin – Champagne Cuvée Brut 1er cru

Flot Champagne med smukt skum, livlige bobler og moden frugt til stærk pris

199,00 kr.Før 349,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Patrick Boivin - Champagne Cuvée Brut 1er cru er flot gyldengul i glasset. Fine bobler med et diskret og delikat skum. Den er bestemt ikke sky i næsen og indtrykkene træder klart og tydeligt frem. Første indtryk er de klassiske smørbagte shortbreads efterfulgt af noter af hø, tobak, ristede mandler og tørret abrikos. Det starter i det hele taget lovende ud, det her. Charmerende, fyldig i munden med en nærværende saftig friskhed. Flot struktur. Mandlerne kommer på banen igen med et strejf af varm citron og hvidkødet frugt. Fyldig vin med en moden og og aromatisk profil.

Vi anbefaler, at du nyder denne Champagne ved en starttemperatur på 6-8 grader og i tulipan-formede glas for at få den fulde fornøjelige oplevelse af boblerne. Denne Champagne er det helt rette indslag til en festlig aften.

Patrick Boivin - Champagne Cuvée Brut 1er cru er et blend på 20% Chardonnay og 80% Meunier.
Dosage: 8 g./ltr. Delvis malolaktisk fermentering. Alkoholisk fermentering på ståltanke.

Om producenten

Patrick Boivin holder til i Epernay, hjertet i Champagne-regionen i Frankrig. Huset råder over 6 hektarer fordelt over 5 villages, hvoraf nogle er klassificerede som 1er CRUs. Alle druerne til vinene i Patrick Boivins Champagne-sortiment er håndhøstede. Her har familien dyrket Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier på sydvendte plots i mere end 40 år og gennem hele 3 generationer. I den kalkholdige jord opnår druerne både en flot mineralitet og afrundethed. Boivin-familiens marker er for nyligt kommet på UNESCOs Verdensarvsliste. Den årlige produktion fordelt på 5 Cuvéer løber samlet op i cirka 50.000 flasker.

Info om vinen

Alkohol

12%

Druer

,

Producent

Region

Du kunne også være interesseret i...