Cesari – Smagekasse nr. 1

Prisstærk intro-kasse fra Valpolicella-producenten Cesari

399,00 kr.Før 804,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Cesari - Smagekasse nr. 1 indeholder 2 hvidvine og 4 rødvine fra den anerkendte Veneto-producent Cesari. Druerne kommer fra hele regionen, så du får virkelig smagt på Veneto.

Vi har pakket 6 flasker til dig og vi kommer godt rundt i sortimentet fra Cesari. Skulle du købe dem til enkeltstyksprisen ville kassen koste dig 804,-. Vores kassepris er 454,-, men den pris har vi savet toppen af og du sparer derfor yderligere 55,- og får således kassen for kun 399,-

Cesari - Smagekasse nr. 1 indeholder:

1 flaske Pinot Grigio 2021 En tør og frugtig vin med en behagelig mundfylde. Dufter skønt af citron, lime- og appelsinskal og saftige, grønne æbler og pære. Vældig livlig og saftig i munden med en flot harmoni mellem moden frugt og meget behagelig frugtsyre.

1 flaske Nibai Soave 2021 Fuldharmonisk Soave med fyldig og moden frugt og cremet, lang finish. Intens strågul farve med florale -primært hyldeblomst- og fyldige frugtnoter. Vinen er harmonisk, fyldig og cremet med hints af vanilje og krydrede undertoner, der understreger vinens elegance. 

1 flaske Justo Rosso Veneto Appassimento 2020 En vin med dyb intensitet, både i farve, duft og smag. Karakteristiske noter af modne, sorte kirsebær, voluminøs struktur og en silkevelour-følelse i munden. Flot til vildt og meget modne oste.

1 flaske Valpolicella Classico 2019 Tør, frisk og frugtig vin i fin balance med hovednoter af vilde bær og en blød velourfornemmelse i munden. Den er god til mange forskellige typer af mad, men især velegnet til pastaretter med grillet eller stegt kød og til mediummodne oste.

1 flaske Boscarel 2019 Frisk og ung vin med noter i duft og smag af vilde bær, primært hindbær og blåbær. Vinen er fyldig og blød og både duft og smag er spændende at følge i glasset. Prøv den til kraftige supper, rødt kød og modne oste.

1 flaske Mara Valpolicella Ripasso Superiore 2019 Struktur, kompleksitet og forførende duft: Alt du drømmer om ved en god Ripasso. Giv den luft cirka 2 timer, før du planlægger at nyde den, f.eks. til vildt eller rødt kød. Så udvikler den sig flottest og du får en bedre vinoplevelse.

Om Cesari

Cesari er en af de mest anerkendte Valpolicella-vinhuse med en lang familiehistorie bag sig i vinverdenen og et primært klassisk sortiment. Gerardo Cesari grundlagde vinhuset i 1936 med et erklæret mål om, at producere en storslået Amarone, der kunne konkurrere med de bedste italienske og internationale rødvine. I 1970'erne nåede Cesari Amarone ud på fem kontinenter takket være sønnen, Franco Cesaris entusiasme og ihærdige arbejde.

I dag er firmaet Gerardo Cesaris mål at producere unikke, elegante og balancerede vine med respekt for miljøet og omgivelserne. Det gør man ved at trække på erfaring og tradition og mikse det med den nyeste viden og teknik indenfor vindyrkning og ved at gøre produktionen bæredygtig, så man holder sig på linje med forbrugernes forventninger og respekten for den jord man dyrker.

Info om vinen

Producent

Region

Du kunne også være interesseret i...