Cesari – Boscarel 2019

Fyldig og blød vin med noter af vilde bær.

  • 79,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 139,00 DKK fl.

Beskrivelse

Cesari - Boscarel 2019 er en frisk og ung vin med noter i duft og smag af vilde bær, primært hindbær og blåbær. Druefordelingen er 85% Merlot og 15% Cabernet Sauvignon. De oprindeligt franske druer trives fint og modner flot i Veneto, omend i forskelligt tempo (mere om dette længere nede). Morænejorden sørger sammen med det varme klima for en flot modning af druerne.

Når druerne er høstet, presses og fermenteres de cirka 15 dage hver for sig. Det skyldes, at de ikke modner samtidigt og dermed ikke er høstklare på samme tid på året. I midten/slutningen af oktober blendes de og den blødgørende, malolaktiske fermentering finder sted. Vinteren over lagrer vinen og udvikles på ståltanke, før den i foråret tappes på flaske og frigives til salg.

Vinen er fyldig og blød og både duft og smag er spændende at følge i glasset. Prøv den til kraftige supper, rødt kød og modne oste. Vi anbefaler at servere Cesari - Boscarel 2019 ved 16-18 grader.

Om Cesari

Cesari er en af de mest anerkendte Valpolicella-vinhuse med en lang familiehistorie bag sig i vinverdenen og et primært klassisk sortiment. Gerardo Cesari grundlagde vinhuset i 1936 med et erklæret mål om, at producere en storslået Amarone, der kunne konkurrere med de bedste italienske og internationale rødvine. I 1970'erne nåede Cesari Amarone ud på fem kontinenter takket være sønnen, Franco Cesaris entusiasme og ihærdige arbejde.

I dag er firmaet Gerardo Cesaris mål at producere unikke, elegante og balancerede vine med respekt for miljøet og omgivelserne. Det gør man ved at trække på erfaring og tradition og mikse det med den nyeste viden og teknik indenfor vindyrkning og ved at gøre produktionen bæredygtig, så man holder sig på linje med forbrugernes forventninger og respekten for den jord man dyrker.

Info om vinen

Årgang

Producent

Region

Alkohol

Druer

,

Lagring

Drikkes bedst

Du kunne også være interesseret i...