Cesari – Pinot Grigio 2020

Tør, saftig og velbalanceret Pinot Grigio

  • 59,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 99,00 DKK fl.

Beskrivelse

Cesari - Pinot Grigio 2020 er en tør og frugtig vin med en behagelig mundfylde. Dufter skønt af citron, lime- og appelsinskal og saftige, grønne æbler og pære. Vældig livlig og saftig i munden med en flot harmoni mellem moden frugt og meget behagelig frugtsyre.

Druerne til Cesari - Pinot Grigio 2020 er udelukkende håndplukkede i Veneto, Friuli og Trentino. Druerne er høstet i løbet af de første 10 dage i september. Herefter presses de hele druer nænsomt og fermenterer under kontrolleret temperatur.

Vi anbefaler vinen til en aperitif, lette forretter og retter med fisk eller skaldyr. Server den ved 10-12 grader.

Om Cesari

Cesari er en af de mest anerkendte Valpolicella-vinhuse med en lang familiehistorie bag sig i vinverdenen og et primært klassisk sortiment. Gerardo Cesari grundlagde vinhuset i 1936 med et erklæret mål om, at producere en storslået Amarone, der kunne konkurrere med de bedste italienske og internationale rødvine. I 1970'erne nåede Cesari Amarone ud på fem kontinenter takket være sønnen, Franco Cesaris entusiasme og ihærdige arbejde.

I dag er firmaet Gerardo Cesaris mål at producere unikke, elegante og balancerede vine med respekt for miljøet og omgivelserne. Det gør man ved at trække på erfaring og tradition og mikse det med den nyeste viden og teknik indenfor vindyrkning og ved at gøre produktionen bæredygtig, så man holder sig på linje med forbrugernes forventninger og respekten for den jord man dyrker.

Info om vinen

Druer

Årgang

Producent

Region

Alkohol

Drikkes bedst

Du kunne også være interesseret i...