Cesari – Valpolicella Classico 2019

Tør, frisk og frugtig vin i fin balance med hovednoter af vilde bær og en blød velourfornemmelse i munden.

59,00 kr.Før 139,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Cesari - Valpolicella Classico 2019 er en tør, frisk og frugtig vin. Den er i fin balance med hovednoter af vilde bær og en blød velourfornemmelse i munden. Den er god til mange forskellige typer af mad. Vi synes især, at den er velegnet til pastaretter med grillet eller stegt kød og til mediummodne oste.

Druerne til Cesari - Valpolicella Classico 2019 er dyrket i områderne Negrar, Marano di Valpolicella, Sant'Ambrogio og San Pietro in Cariano. Druefordelingen er 75% Corvina og 25% Rondinella.
Høsten tager cirka en måned fra den sidste halvdel af september. Maceration med skindkontakt i cirka 10 dage før den blødgørende malolaktiske fermentering. Den lagrer færdig på ståltanke i mindst 4 måneder Herefter tappes vinen på flaske og kort tid herefter frigives den til salg.

Om Cesari

Cesari er en af de mest anerkendte Valpolicella-vinhuse med en lang familiehistorie bag sig i vinverdenen og et primært klassisk sortiment. Gerardo Cesari grundlagde vinhuset i 1936 med et erklæret mål om, at producere en storslået Amarone, der kunne konkurrere med de bedste italienske og internationale rødvine. I 1970'erne nåede Cesari Amarone ud på fem kontinenter takket være sønnen, Franco Cesaris entusiasme og ihærdige arbejde.

I dag er firmaet Gerardo Cesaris mål at producere unikke, elegante og balancerede vine med respekt for miljøet og omgivelserne. Det gør man ved at trække på erfaring og tradition og mikse det med den nyeste viden og teknik indenfor vindyrkning og ved at gøre produktionen bæredygtig, så man holder sig på linje med forbrugernes forventninger og respekten for den jord man dyrker.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

12,5

Producent

Region

Druer

,

Lagring

Ståltanke

Drikkes bedst

2021-2027