Tørrede druer – Smagekasse Level 3

Tredje -og absolutte top- del af tre i alt i vores serie af smagekasser med tørrede druer.

999,00 DKKFør 1.464,00 DKK

Beskrivelse

Tørrede druer - Smagekasse Level 3 er tredje del i vores serie af smagekasser med tørrede druer. Denne kasse indeholder, som de andre kasser, 6 flasker dejlige og fyldige vine. Her er niveauet på øverste hylde. Metoden med at tørre druerne forbinder vi heroppe nordpå nok mest med de kraftfulde Ripasso- og Appassimentovine fra Valpolicella i Norditalien, men faktisk bruges metoderne i hele Italien.

Man kan også lade druerne tørre ind på stokkene før høst. I denne kasse er fællestrækket, at vinen på den eller den anden måde har været i kontakt med tørrede druer. Du kan læse nærmere om Appassimento og Ripasso metoden på vores blog HER.

Tørrede druer - Smagekasse Level 3 indeholder:

1 flaske Venturini - Amarone della Valpolicella Classico DOC 2015 Over 30 år gamle vinstokke og lavt udbytte er med til at give den rette druekvalitet i Venturinis Amarone. Alle klaserne håndplukkes og håndsorteres. Herefter tørres druerne i 4 måneder og svinder ca. 40% i vægt inden gæringen starter. Resultatet er en stor, magtfuld vin med enorm kraft og frugt. Tør, nobel og meget delikat. Den er rig på både smag, tekstur og alkohol.

1 flaske Ponte Lungo - Curioso Serie Limitata 2016 Overdådig og silkeblød. Her er mere mørk frugt, kompleksitet, saftig frisk elegance og struktur end i den klassiske Curioso, der også er et vinelsker-hit!

1 flaske Cesari - Amarone 2016 Flotte fyldige aromaer af moden og af tørret frugt med kirsebær i førersædet. Yderst vedholdende finish, der virkelig viser vinens styrke: En varm og elegant krop. Du kan godt gemme og også få en flot oplevelse ud af det, men den er pragtfuld nu.

1 flaske Le Salette - Amarone della Valpolicella 2016 Kombinationen af kraftigt præg af tørrede druer samt struktur, giver nogle af Italiens mest madvenlige Amaroner. Blandt mange vinentusiaster, der normalt ikke bryder sig om Valpolicellas nogle gange noget tungere stil, står Le Salettes Amaroner derfor som noget helt særligt.

1 flaske Le Salette - I Progni Ripasso 2018 Flot enkeltmarks-Ripasso fra Fumane i Valpolicella. Frugtsyre, frugtsødme og tannin i perfekt treenighed.

1 flaske Venturini - Massimino 2016 Vinen er lavet som Amarone, men druerne tørrer kun 60 dage fremfor ca. 120. Det giver stadig den bløde og varme frugt fra tørringen, men med lidt mindre alkohol og mindre "likør".

Info om vinen

Vintype

Du kunne også være interesseret i...