Tørrede druer – Smagekasse Level 2

Anden del af tre i alt i vores serie af smagekasser med tørrede druer.

599,00 DKKFør 1.084,00 DKK

Beskrivelse

Tørrede druer - Smagekasse Level 2 er anden del i vores serie af smagekasser med tørrede druer. Metoden med at tørre druerne forbinder vi heroppe nordpå nok mest med de kraftfulde Ripasso- og Appassimentovine fra Valpolicella i Norditalien, men faktisk bruges metoderne i hele Italien.

Man kan også lade druerne tørre ind på stokkene, før høst. I denne kasse er fællestrækket, at vinen på den eller den anden måde har været i kontakt med tørrede druer. Du kan læse nærmere om Appassimento og Ripasso metoden på vores blog HER.

Tørrede druer - Smagekasse Level 2 indeholder:

1 flaske Luca Rossi - Maron Edizione Appassimento 2020 Blød og meget harmonisk vin, der er karakteriseret ved sin fuldmodne sødme og frugtrigdom. Strukturen er både blød og fyldig. Her er en dejlig duft og smag af fuldmoden, tørret frugt med en dyb og rig fylde.

1 flaske Ponte Lungo - Curioso Grand' Edizione 2016 Når man i stedet tørrer druerne eller høster dem senere end sædvanligvis, så afrundes den ellers så fremtrædende syre og vinens frugt får et større spillerum at udfolde sig i. Læg dertil længere lagring på små franske egefade, der gav det perfekte resultat; nemlig, en grandiøs supertoscaner, der smagsmæssigt føles som at få en bamsekrammer af sin vin.

1 flaske Savoni - ZFD 2019 Lavet af solmodne og tørrede Zinfandel-druer i Syditaliens varme sol. Stilen er som en Amarone: Stor modenhed og blød, blød frugt med noter af svesker og rosiner fra tørringen.

1 flaske Cesari - Mara Valpolicella Classico Ripasso 2018 Struktur, kompleksitet og forførende duft: Alt du drømmer om ved en god Ripasso. Flot og fyldig krop, varm og fløjlsblød intensitet, duft af mørke bær. Du kan nyde den, så snart du vil.

1 flaske Cesari - Bosan Ripasso Superiore 2017 Bosan er lavet på den klassiske ripassometode. Det giver en karakteristisk dybde og øget kompleksitet i vinen og øger alkoholprocenten med 1-1,5%. Fyldig krop med en harmonisk, let frugtsyre, der klinger ud i en velourblød finish. Behagelige hints af kakao og toastede kaffebønner.

1 flaske Venturini - Ripasso "Semonte Alto" 2017 Spækket med solmoden kraft fra de bedste Corvina-druer, de gamle marker i Valpolicella Classico kan levere. Og som altid, når vinen kommer fra Venturini, er det store "rigtige" vine, der kan gemmes i mange år. Druerne er håndplukket fra vinstokke, der er mere end 20 år gamle.

Info om vinen