Rød efterår – Smagekasse

6 bløde og fyldige rødvine, der passer til sæsonen

399,00 kr.Før 792,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Rød efterår - Smagekasse er afstemt med de kulinariske ønsker man ofte får, når efteråret trænger sig på, som for eksempel simreretter med dyb og fyldig smag, der kan sætte fornøjelse på selv den mest blæsende og regnfulde dag. Vinene er udvalgt til at matche enten denne type af mad eller blot som et meditationsglas. Geografisk spænder kassen også bredt: Vi har pakket vine fra både USA, Argentina og Italien.

Skulle du købe dem enkeltvis ville din pris være 792,-. Kasseprisen ville ende på 446,-. Med den beskæring vi har udført, så lander den endelige pris på 399,-. Det er en gennemsnitspris per flaske på 66,5. Tager du 2 kasser giver vi fragten.

Rød efterår - Smagekasse indeholder

1 flaske Rebel Ridge Zin 19 Black Edition En ekstremt frugtrig fuldmoden Zinfandel, som kun de dygtigste vinmagere i Californien kan drive det frem. Den er på ingen måde kompliceret, men det den skal gøre, det gør den til perfektion. Og frem for alt så smager den bare godt. Den passer rigtig godt til det danske køkken i den kraftige ende af skalaen.

1 flaske Ponte Lungo - Mio Silenzio Grande Edizione Særudgave af storhittet Mio Silenzio. Tidligere Edizione-udgaver (vi havde den sidst i årgang 2015) var et blend, men det er lykkes producenten at købe sig ind på marker på Sicilien med Nero d'Avola-druer i meget høj kvalitet. Man er derfor gået benhårdt efter at fremhæve denne ene drues kvalitet med dens silkebløde intensitet.

1 flaske Susana Balbo - Anubis Malbec 2020 Fyldig Malbec med aromaer af moden hindbær, solbær og blød vanilje. Blød og velouragtig i munden med masser af smag af mørk og moden frugt og silkebløde tanniner. Du finder næppe en bedre vinpartner til en grillet eller stegt kød.

1 flaske Piano di Roveto - Puglia Sangiovese Primitivo 2021 Det smagfulde blend åbenbarer en kompleks palette af solmodne bær og frugter med kirsebær, brombær, blommer og lakrids og lækkert anstrøg af vanilje fra fadlagringen. Vinen egner sig glimrende at servere til kød- eller svampebaserede retter. Den er også en fin ledsager til modne oste.

1 flaske Ponte Lungo - Armano Rosso 2021 Hvis du blindsmager Armano, kommer du sandsynligvis til at tænke på en vis norditaliensk vin. Produktionsmetoden med at tørre druerne, minder da også vældig meget om. Her er der dog brugt 100% Primitivo-druer - ellers ville tryllekunsten heller ikke kunne lade sig gøre til den pris. Selve smagen er dog langt dyrere.

1 flaske Barbanera - L'Opera 2021 Unik blanding af nogle af Italiens mest populære druer: Sangiovese, Primitivo og Nero d'Avola. Selve navnet giver tanker i retning af musik og flotte symfonier. Og det er altså ikke helt ved siden af. Blendet giver nemlig lige præcis den varme, blødhed og sødme, som har fået både anmeldere og vinnydere helt op at ringe. Smagen kan bedst beskrives som fuldmodne brombær og Amarena-kirsebær, der har inviteret mørk chokolade til fest. Der er virkelig gang i glasset her med koncentration, velsmag og sødme for hver en krone.

Info om vinen

Du kunne også være interesseret i...