Portvin – Smagekasse level 1

En solid portvinspalette til en skarp pris

629,00 kr.Før 1.094,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Portvin - Smagekasse level 1 er en god blanding af portvine med en bred smagspalette. Fra den saftige, røde lbv til den mørke Tawny er der noget, der kan behage enhver gane. Tryk på vinens navn i teksten for at læse mere om den.

Portvin - Smagekasse level 1 indeholder

2 flasker Síbio - LBV 2017 God til fuldmodne oste, kraftig chokoladekage og årstidslækkerier med bagte frugter. Den rige dybde og smagsmodenhed i vinen gør den også virkelig velegnet til visse kødtyper. Har du lyst til at prøve noget nyt, så vil vi anbefale dig at servere vinen som et både unikt og lækkert match til vildt i sæsonen.Det kunne for eksempel være dyreryg med bagte rodfrugter, kraftig sauce og syltede bær. Eller den mindst komplicerede: Bare som den er!

2 flasker Síbio - Tawny Port Reserva Med sine mørke nødder i smagen er den dejlig til at supplere lidt hyggeknas i den mørke tid. Ligeledes er den en oplagt og yderst prisstærk perfekt partner til juleknas, når vi er på den tid af året. Eller gør som portugiserne og prøv den som en afkølet aperitif. Du kan sagtens servere den direkte fra køleskabet.

2 flasker Real Companhia Velha - Fundador Tawny Port En yngre Tawny Port på godt 5 år. Vinen har en tæt og rig kompleksitet. Her er noter af moden, rød frugt med en flot og raffineret afrunding fra egefadene. Nyd denne fantastiske Tawny Port til chokoladedesserter, småkager eller som en behagelig afslutning på et måltid.

Info om vinen

Producent

,

Region

Du kunne også være interesseret i...