Síbio – 10 years tawny port

Saftig sødme og lang, flot eftersmag. Et KUP til prisen.

  • 91 pointWine Spectator
  • 96 pointBarego'mad
  • Flaskehalsen
  • Finansbureauet
  • Smag på vin
  • Gastromad.dk
  • 149,00 DKKved køb af 6 - flasker ellers 249,00 DKK fl.
GRATIS FRAGT PÅ ALT RESTEN AF UGEN

Beskrivelse

Síbio - 10 years tawny port er lavet på et blend af portvine af højeste kvalitet. Det er vores påstand, at du vil være enig med anmelderne i, at den har alt det, du forventer.

Duften er et bredt og komplekst potpourri af rosin, sveske, abrikos, valnødder, karamel, vanille og appelsinskal. Smagen er tilsvarende indtagende rig, blød som velour i munden og med mange elegante nuancer af tørret frugt og søde krydderier. Denne dybe sødme balanceres af en saftig friskhed, der letter indtrykket og giver smagen en klædelig kant. Samlet er det en yderst velafbalanceret oplevelse.
Nyd den alene eller til desserter med mørk chokolade, nødder, til alt det gode juleknas og naturligvis til risalamanden. Den er også et fantastisk match til modne oste. Server den afkølet - det klæder den bedst.

Bemærk, at Síbio - 10 years tawny port er ufiltreret, for at bevare så stor en del af smagen som muligt. Derfor kan der forekomme bundfald, og det kan være en god idé lige at holde øje, når man skænker det sidste glas.

Anmelderne siger...

Wine Spectator 91 point: "Singed orange peel, cinnamon, dried cherry and plum notes all mix in this racy, detailed, sneaky long tawny. "
Flaskehalsen: 6 stjerner. "En rigtig lækker overraskelse – til en aldeles overkommelig pris. Rigtig flot og markant smag med stor dybde.”
Finansbureauet: 6 stjerner. "Blød og lækker Tawny med sødmefuld næse med toner af moden mørk frugt og tæt mund med fedme. Super køb til prisen.”
Smag på Vin: 5 stjerner. "Har masser af sødme, men også en klædelig syre, der giver vinen noget kant og rygrad. Flot, lang eftersmag. Dejligt glas!”
Gastromad: 5 stjerner. "Smagen er let sødlig og rund og mættende med noter af svesker, nødder og dadler. Eftersmagen er lang, lagret og kraftig.”
Barego'mad: 96 point / 6 stjerner: "Síbio - 10 years tawny port er fyldig og sødmefuld, men den velintegrerede syre skaber godt modspil til den tætpakkede aromapalette så dyb som Marianergraven, og giver portvinen den fornødne friskhed og struktur. Eftersmagen er kraftig og vedholdende, og man får fuld valuta for pengene."

Info om vinen

Producent

Region

Alkohol

20%

Druer

, , , ,

Drikkes bedst

2018-2025