Hvidvinsfavoritter – Smagekasse level 2

De gode hvidvine samlet i en lækker smagekasse

649,00 kr.Før 1.084,00 kr.

Beskrivelse

Hvidvinsfavoritter - Smagekasse level 2 indeholder 6 vine lavet på 3 forskellige druer i 4 forskellige lande.
Nogle er gode til lidt mad, andre er passende til et stykke med solskin eller hvilken lejlighed du nu vil opfinde for at gøre dig det behageligt med et glas livsglæde.

Skulle du købe dem enkeltvis ville det koste dig 1084,-. Kasseprisen ville lande på 700,-, men vi har skåret den ned til 649,-

Hvidvinsfavoritter - Smagekasse level 2 indeholder:

Fra Italien:

1 flaske Nals Margreid - Gewürztraminer Leiten Alto Adige 2021
Lavet på 100% Gewürztraminer fra Bassa Atesina, der er et vinområde i det sydlige område af Alto Adige i Norditalien. Duften er fyldig med noter af ananas, kiwi og en krydret undertone af rosmarin. Man får helt lyst til en god ost ved siden af. Smagen bekræfter, at det med osten vil være en rigtig god idé. Den er fyldig, blød og afrundet i munden, de eksotiske frugter træder mere frem nu med modne ferskner som overtone. Flot finish, der er både fyldig og frisk.

1 flaske Barone Ricasoli - Torricella Chardonnay 2020
Masser af gul frugt og en saftig fedme. Den bliver aldrig opulent i fedmen, men holder sin slankere elegance hele vejen igennem. Aromaer af ferken, pære, citronskal,  ristede hasselnødder og røgede mandler.

1 flaske Barbanera - Gigino Bianco 2021
Komplekse og elegante noter af gul fersken, melon og kandiseret citronskal i flot balance med en bred palette af eksotiske frugter. Smagen er bred, harmonisk og sprød med en fyldig og rund finish. Barbanera foreslår at servere den til tempurastegte grøntsager, grillet laks med pistaciecrust, semimodne oste og hummer.

Fra Tyskland:

1 flaske Cliffhanger - Riesling Feinherb 2021
Feinherb er ikke en officiel (men dog vældig brugt) betegnelse for vine, der ligger mellem halvtør og sød. Feinherb er i den sødere ende af denne skala med cirka 18 gram restsukker pr. liter. En charmevin med afstemt sødme og en velafbalanceret syre, der de sidste par år har taget et voldsomt hop i genbestillinger. Det synes vi, er en anbefalelse i sig selv.

Fra Østrig:

1 flaske Prager - Riesling Federspiel Ried Steinrigl 2020
Læskende frisk Riesling med let stenfrugtsnote, flot tilstedeværende mineralitet og en elegant og meget, meget lang finale. Server Prager - Riesling Federspiel Ried Steinrigl 2020 ved 7-10 grader og gerne til thailandsk-inspirerede retter, sushi eller prøv den til moden cheddar.

Fra USA:

1 flaske Decoded - Russian River Valley Sonoma County Chardonnay 2018
Blød og fyldig californisk vin, der er meget madvenlig. Sprøde noter i næsen af grønne æbler, citron, fersken og lys melon. Den smager lækkert af moden stenfrugt, strejf af honning og dejlige hints af vanilje fra fadlagringen. Russian River Valley er kølig og ofte tåget, det giver vine med en flot kompleksitet, der minder om de store flotte 'Old World'-vine. Vinen er godt selskab til hvid fisk, kylling eller som et glas 'bare fordi'.

Info om vinen

Du kunne også være interesseret i...