Petra – La Balena 2020

100% Viognier og 100% lækkert

129,00 kr.Før 299,00 kr.

Beskrivelse

Petra - La Balena 2020 er lavet på 100% Viognier og er en fin repræsentant for druen. Den er gylden strågul i glasset og dufter dejligt af blomster som hovednote med citron og middelhavsbuske i accendanten. Vældig frugtig i munden med en juicy saftighed, der gør den let-drikkelig. Den aromatiske finish balancerer flot mellem den modne balance og de balsamiske hints.

Petra - La Balena 2020 har fået sit navn fra et stednavn fra gammel tid, hvor druerne gror. Druerne selekteres og høstes manuelt. Fermenteringen foregår over samlet 18 måneder, hvor mosten ligger sammen med druematerialet på ståltanke, heraf også 6 måneder på brugte egefade. Efter yderligere 6 måneder på flasken er den klar til videresalg.

Om producenten Petra i Toscana

Petra er en moderne vingård i Toscana, hvor man ved, at der sagtens kan laves virkeligt smukke vine samtidigt med, at man afsætter et minimum af aftryk på jorden. Derfor dyrkes alt i overensstemmelse med naturens cyklus og uden brug af sprøjtemidler. Holdningen til miljø gør sig gældende i marken såvel som i vineriet. Kun det allerbedste er godt nok for jorden og til vinelskeren. Har du lyst til at besøge vingården, kan du se mere HER.
Det er Vittorio Moretti, der også ejer Bellavista, der er manden bag Petra. Under Bellavista ligger også subbrandet Contadi Castaldi. Du finder dem alle HER.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

13%

Druer

Producent

Region

Du kunne også være interesseret i...