Borell Diehl – Grauer Burgunder trocken 2022

En rigtig Pfalz-klassisker!

  • 79,00 kr.ved køb af 6 flasker ellers 129,00 kr. pr. flaske

Beskrivelse

Borell Diehl - Grauer Burgunder trocken 2022 står smukt citrongul med grønt skær i glasset. Skønne frugtige aromaer af æble, pære og nødder står op i næsen. Flot struktur i munden med en ungdommelig friskhed og et pust af gulkødet melon. Lækker cremethed, der gør den velegnet til syreholdig mad med for eksempel tomater eller til en salat med vinaigrette-dressing. Den behøver dog ikke selskab for at vise sin charme frem. Nyd den lige så gerne som den.

Restsukker: 7,2 g./ltr.
Syre: 6,8 g./ltr.

Om Borell Diehl fra Pfalz

Som ethvert eventyr, så starter og slutter det med kærlighed. I 1990 gifter Annette Borell sig med Thomas Diehl. Hun bringer den tekniske viden som master winemaker med sig ind i familieforetagendet, hvor Thomas har leveret erfaringen med og kendskabet til netop de marker, hvor stokkene gror. Deres børn er også en del af det nu og booker du en vinsmagning, er det Annette og datteren Katharina, der vil tage dig sikkert igennem sortimentet i deres tasting room på vingården.
For Borell-Diehl er det af stor betydning, at arbejdet med vinene er håndholdt og passioneret fra mark over kælder til dit glas. Alle druer skal nænsomt plukkes på hver deres helt rette tidspunkt, og i løbet af sæsonen gennemgås vinmarkerne med tættekam, så man sikrer sig, at hver klase har optimale forhold.

Info om vinen

Årgang

Druer

Producent

Region

Alkohol

12,5%

Du kunne også være interesseret i...