Domaine Claudie Jobard – Beaune 1er Cru ‘Les Epenottes’ 2017

Allerede nu en flot, symfonisk vinoplevelse.

399,00 DKKFør 499,00 DKK

Beskrivelse

Domaine Claudie Jobard - Beaune 1er Cru 'Les Epenottes' 2017 er dyrket på den mest omfattende mark i Côte de Beaune. Den ligger lige imellem Savigny les Beaune i nord og Pommard i syd. Der er ingen Grand Cru'er i denne kommune, men hele 42 Premier Cru'er fra flere mindre parceller. Jobard har en enkelt parcel på marken, men med vinstokke i to forskellige aldre, der sikrer, at vinen får karakter fra begge typer stokke. I Domaine Claudie Jobard - Beaune 1er Cru 'Les Epenottes' 2017 udmønter det sig i aromaer af moden rød frugt og med yderst bløde og behageligt afrundede tanniner. I de unge år er de røde frugter dominerende i næse og mund, men med årene, vil den udvikle noterne af krydderier og således være en oplevelse med flere symfoniske lag.

Vinstokkene gror på en stejl skråning og giver Pinot Noir-druen optimale betingelser. Vinstokkene dyrkes uden brug af sprøjtemidler. Her høstes manuelt og selekteres strengt, før druerne lagrer på egefade.

Jobard er desuden et lille familieforetagende i 8. generation. Både Claudies mor og far er stadig en aktiv del af produktionen. Igennem de sidste 60 år har de leveret nye vinplanter til producenter i området fra deres egen planteskole.

Jobard anbefaler at servere vinen ved 15-17 grader, og gerne til rødt kød, lam eller oste.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

Druer

Producent

Lagring

Region

Du kunne også være interesseret i...