Hvid januar – Smagekasse

6 flasker af vores populære hvidvine fra hele verden

399,00 DKKFør 790,00 DKK

Ikke på lager

Beskrivelse

Hvid januar - Smagekasse er et usædvanligt prisstærkt miks af vores populære hvidvine. Der er regulært smæk for skillingen i denne kasse, hvor smagen langt overstiger, hvad du målt alene på prisen burde få. Vinene kommer fra hele verden: Tyskland, Italien, Spanien og USA og repræsenterer flere forskellige stilarter. Fælles for dem er, at vores kunder genkøber dem om og om og om igen. Har du ikke allerede smagt dem, er der her en oplagt mulighed for at få en ny yndlingsvin.

Hvid januar - Smagekasse indeholder 6 flasker i alt. Normalprisen for vinene er 790,-, men vi har sat dem til en ekstra god pris og du får derfor smagekassen for kun 399,-.

1 flaske Cesari - Soave 2020
Vinen er tør, delikat og velstruktureret. Vi anbefaler vinen til forretter, retter med fisk, lette pastaretter og retter med kylling. Soave er både en vin, en by og et område. Området ligger på østsiden af Garda-søen, så måske kender du allerede vintypen fra din ferie.

1 flaske Ponte Lungo - Curioso Bianco 2020
Smager som en top-Chardonnay til den tre-dobbelte pris. Den er dog lavet på klassiske toscanske hvidvinsdruer, der har fået en kort passage på fransk egetræ. Resultatet er en super-elegant vin, der smager dejligt både med og uden mad.

1 flaske Cliffhanger - Riesling Dry 2020
Er du Mosel-fan vil du uden tvivl nikke genkendende til både stilen og smagen, men helt sikkert ikke prisen. Denne udgave af Cliffhanger Riesling er tør med en knivskarp finesse i sit udtryk. Smagen er fuld af æble og citrus og med kompleksitet og mineralitet. Et absolut fund til prisen.

1 flaske Argiolas - Costamolino Vermentino di Sardegna 2020 er en hvidvin på 100% Vermentino. Vermentino er en aromatisk hvidvinsdrue, der stortrives på Sardinien. Noterne i vinen er de urter, der vokser på Sardinien, bundet i en fin buket med mynte, moden stenfrugt og komplet modnede citroner. Flot sitrende frugtsyre, der danser på tungen. En spændende og fyldig hvidvin til en alt for lav pris.

1 flaske Rebel Ridge - Chard 19
Stilen er bombastisk og sidder lige i skabet, hvis man som mange andre også har et svagt punkt for den stil. Chardonnay-druen knuselsker de varme dage og de kølige nætter i Californien. Dagen bruger den på at smække sødmen og saftigheden op på 100% og natten bruger den på at besinde sig og få lidt struktur på herlighederne igen. Det er det altså meget svært ikke at lade sig besnære af. Duften er både frisk og fyldig. Saftig citron og vanilje, svulmende pære og tropisk frugt. Fadet ligger som en fed, vibrerende bas under frugten og giver vinen en flot afrunding med et toastet præg og den der signifikante smørfedme, som bare kombinationen californisk Chardonnay og amerikanske egefade kan.

1 flaske Finca Fella - Verdejo Altado 2020
Fin let strågul i glasset og præsenterer sig i duften med noter af hvid frugt, der fortsætter i smagen. Finishen er lang og blød og meget behagelig. Der er er utrolig meget vin for pengene i glasset her! Meget frugtig og letdrikkelig og god til mad, der ikke skal overdøves af vinen, men følges pænt ad i et harmonisk udtryk. Druerne er strengt selekteret af vinmageren, Diego Lopez. Der høstes meget tidligt om morgenen, før solen står op, for at bevare friskheden i druerne, men også for at have det bedste udgangspunkt i vinkælderen for et mere komplekst resultat.

 

Info om vinen