Chardonnay på langfart – Smagekasse

Smag på Chardonnay-druens mange facetter fra hele kloden.

777,00 DKKFør 1.254,00 DKK

Beskrivelse

I Chardonnay på langfart - Smagekasse har vi samlet Chardonnay-vine fra USA, Argentina, Frankrig, Italien og Østrig. Chardonnay-druen er en af de mest dyrkede druer verden over. Chardonnay-druen er en god ambassadør for vinmagerens terroir og kælderevner, da den villigt lader sig præge i den retning, man skubber den i. Det betyder også, at du med lidt træning måske kan placere dem på verdenskortet. I Chardonnay fra hele kloden - Smagekasse har vi også lagt en mousserende Chardonnay, der understreger, hvor versatil druen er.

Chardonnay på langfart - Smagekasse indeholder:

1 flaske Contadi Castaldi - Brùt (Italien) Vi lægger festligt ud med stjerneanmeldte ypperligt cremede bobler fra Franciacorta. Vibrerende, livligt skum, der fylder munden med tæt moden frugt i balance med sprød syre. Fyldig og frisk citrus og fersken, der runder af med en fornøjelig finish af ristet toast med honning.

1 flaske Susana Balbo - Chardonnay 2020 (Argentina) Komplekst og elegant udtryk. Fyldig, moden citron og vanilje er de forførende hovednoter i både næse og mund. De bevæger sig over i en cremet, lækker finish. Flot balance og flot længde.

1 flaske Barone Ricasoli - Torricella Chardonnay 2019 (Italien) Både frisk og fyldig og kan prale med en pris, der målt på kvalitet sagtens kunne tåle et nøk opad. Masser af gul frugt og en saftig fedme. Den bliver aldrig opulent i fedmen, men holder sin slankere elegance hele vejen igennem.

1 flaske Rebel Ridge - Chard 19 Saftig citron og vanilje, svulmende pære og tropisk frugt. Fadet ligger som en fed, vibrerende bas under frugten. Det giver vinen en flot afrunding med et toastet præg og den der signifikante smørfedme, som bare kombinationen californisk Chardonnay og amerikanske egefade kan.

1 flaske Guillemard-Pothier - Hautes-Côtes de Beaune Chardonnay 2019 (Frankrig) En tør og fyldig hvidvin med en herlig friskhed som en smukt afstemt accent til den fedmefulde, fyldige frugt. Tonsvis af modne æbler, hvid fersken og en rislende ren friskhed, der balancerer frugten flot.

1 flaske Hannes Reeh - Rohstoff Chardonnay 2018 Lækkert potpourri i både næse og mund af pære, moden citron, saftspændt eksotisk frugt og et drys af hasselnød. Vinen er kraftfuld og fyldig med en lækker cremet struktur. Helt perfekt til middagen, hvor du vil servere noget helt særligt til din friskfangede hvide fisk

Info om vinen

Druer

Du kunne også være interesseret i...