US battle – Smagekasse

Smag 3 druer fra 2 producenter op mod hinanden. Måske er din nye favorit iblandt?

489,00 kr.Før 924,00 kr.

Beskrivelse

US battle - Smagekasse er som navnet siger 2 forskellige producenters forskellige versioner af de typiske druer i Californien. Det er selvfølgelig Chardonnay, Cabernet Sauvignon og Pinot Noir, der er tale om.

Nogen er til de bløde og solmodne vine, der nærmest krammer dig, mens andre foretrækker en anden balance mellem frugtsyre og frugtsødme. Hvis du ikke rigtig ved, hvad du egentlig foretrækker i din vin, så er det her et godt sted at finde ud af det.
Kassen er oplagt til en hyggelig vinsmagning, eller som en delekasse med en vinven, som du ikke deler smag med. Så kan vedkommende få den anden halvdel af de 6 flasker og alle er glade.

Skulle du købe dem enkeltvis, ville det koste dig 924,-. Skulle du købe dem til sædvanlig kassepris, skulle du give 504,-, men vi har skåret toppen af prisen, og den kan blive din for 489,-.

US battle - Smagekasse indeholder:

1 flaske Bread & Butter - Cabernet Sauvignon 2022 Klassisk, livlig og kompleks. Her er flotte lag af modne brombær, chokolade og mørke kirsebæraromaer. Det runde og lækre møde med munden er accentueret af bløde tanniner og et hint af krydderi.

1 flaske Bread & Butter - Chardonnay 2022 Cremet, fed og fyldig med eftersmag af smør på toast. Præcis som navnet antyder. En ganske kraftig hvidvin med sin helt egen stil. En af vores mest populære amerikanske Chardonnay'er!

1 flaske Bread & Butter - Pinot Noir 2022 Unik kombination af finesserig, delikat frugt og flot modenhed fra den varme californiske sol. En skøn vin, der smager langt dyrere, end den er!

 

1 flaske Root Cause - Pinot Noir 2021 Er en mediumfyldig og meget saftig vin med noter domineret af kirsebær, små modne jordbær, sød pibetobak og velintegrerede fadnoter. Yderst behagelige tanniner, en fyldig krop og rig, rød frugt i finishen.

1 flaske Root Cause - Chardonnay 2020 Druematerialet er sourcet i Monterey, Clarksburg, og Sacramento Delta i det solbeskinnede Californien. Vinen har robuste aromaer af solbær, hindbærmarmelade og sort te. Unge, men behagelige tanniner, rig og fyldig frugt med en fed finish.

1 flaske Root Cause - Cabernet Sauvignon 2021 Druematerialet er sourcet i Monterey, Clarksburg, og Sacramento Delta i det solbeskinnede Californien. Vinen har robuste aromaer af solbær, hindbærmarmelade og sort te. Unge, men behagelige tanniner, rig og fyldig frugt med en fed finish.