Marrone smagekasse – Level 1

6 lækre vine fra Marrone i Barolo.

820,00 kr.Før 1.294,00 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Marrone smagekasse - Level 1 er for dig, der gerne vil starte med en grundig introduktion til vinhuset Marrone. Alle Marrones vine starter på et tårnhøjt niveau, selv på 'begynder'-level.
Det er en underdrivelse at kalde dem for begynderlevel, men et eller andet sted i sortimentet, skal vi jo trække en streg. Her får du en pragtfuld smagekasse, der introducerer dig til lækkerier fra det familieejede vinfirma i Piemonte. Se alle vine fra Marrone her.

I det unikke terroir i Piemonte dyrker Marrone deres tudsegamle vinstokkee 100% med organisk gødning og alt markarbejdet foregår manuelt, lige fra beskæring til den endelige udvælgelse af druerne. Man er yderst opmærksom på ikke at få brudt drueskallen, før druerne er i hus, da man ønsker 100% fuld kontrol over gæringen og i det hele taget hele processen fra dyrkning til du står med vinen i glasset. Alle vinene i Marrone smagekasse - Level 1 sælges her hver især til den lave kampagnepris.

I Marrone smagekasse - Level 1 får du:

1 flaske Marrone - Barbera d'Alba  DOC "Carlot" 2018 2018 var et varmt og solrigt vinår med en fin balance mellem sødme, frugtsyre og struktur. Meget flot struktureret Barbera d'Alba. Italienernes 'hverdagsvin' - for trænede danske ganer ligeså. Perfekt balance mellem struktur og friskhed.

1 flaske Marrone - Langhe DOC Arneis "Tre Fie" 2021 Frisk og velafbalanceret hvidvin fra Langhe. "Tre Fie" betyder på piemontesisk dialekt "Tre døtre". Fantastisk som en aperitif eller som ledsagelse til delikat mad. Fyldig krop og duft og smag er både frugtig og floral.

2 flaske Marrone - Langhe DOC Nebbiolo 2018 Flot og rank Langhe Nebbiolo. Fadlagringen på eg giver Langhe DOC Nebbiolo en sjælden balance mellem saftighed, struktur og elegance. Fin duft, lys frugt, hindbær, lakrids og læder. Rank struktur, lys, luftig smag, herlig, både sødme og tørhed i eftersmagen, fin syre og pikant, let bittert strejf i den frugtagtige eftersmag.

1 flaske Marrone - Barbera d'Alba DOC Superiore "La Pantalera" 2018 Elegant og klassisk Barbera d'Alba. Alba er det suveræne smørhul i Italien til dyrkning af Barbera-druen. Marrone dyrker Barbera-druerne til "La Pantalera" på udvalgte tudsegamle marker med den allerbedste eksponering.

1 flaske Marrone - Barolo DOCG 2015 Dette er vinen til de store begivenheder. Den vil smagsudvikle sig glas for glas mod flaskens bund og det vil være en udsøgt vinoplevelse at nyde en enkelt flaske, men en helt exceptionel oplevelse at købe et par kasser og følge smagsudviklingen år for år.

Info om vinen

Producent

Region

Du kunne også være interesseret i...