Bread & Butter palette – Smagekasse

Vin og snacks i en lækker smagekasse

530,00 kr.Før 940,00 kr.

Beskrivelse

Ved køb af minimum 1 kasse Bread & Butter palette - Smagekasse vedlægger vi en Bread & Butter luksus tjener-proptrækker med savtakket kniv, teflon på skruen og 2-trins optræk til en anslået værdi af 49,-. Proptrækkeren har også indbygget oplukker til kapsler, så du er dækket ind på alle fronter.

Bread & Butter palette - Smagekasse er et miks af både gamle kendinge, men også nye, som vi ikke tidligere har haft i sortimentet. Smagekassen indeholder 5 flasker vin og 1 pose af vores populære Papa Delle Grissini. Du kan læse mere om vinene (og fylde i kurven til du får fri fragt) ved at trykke på navnet i beskrivelsen herunder.

Bread & Butter palette - Smagekasse indeholder

1 flaske Bread & Butter - Cabernet Sauvignon 2021 Klassisk, livlig og kompleks. Her er flotte lag af modne brombær, chokolade og mørke kirsebæraromaer. Det runde og lækre møde med munden er accentueret af bløde tanniner og et hint af krydderi.

1 flaske Bread & Butter - Chardonnay 2021 Cremet, fed og fyldig med eftersmag af smør på toast. Præcis som navnet antyder. En ganske kraftig hvidvin med sin helt egen stil. En af vores mest populære amerikanske Chardonnay'er!

1 flaske Bread & Butter - Pinot Noir 2021 Unik kombination af finesserig, delikat frugt og flot modenhed fra den varme californiske sol. En skøn vin, der smager langt dyrere, end den er!

1 flaske Bread & Butter - Red Blend 2020 er med sin alsidighed en god makker til alt du ville kunne komme i tanke om at servere til en go' BBQ, uanset sæson. Burger, grillede majs, fritter af søde kartofler, grillede grøntsager og lignende i den dur.

1 flaske Bread & Butter - Merlot 2020 er easy-drinking på alle de bedste måder. Her er en blød, åben og tilgængelig Merlot i rigtig fin balance. Dejlige noter af fuldmoden blomme, sorte og saftige kirsebær og varme krydderier. Chokolade og søde aromaer af vanilje fra fadlagringen nusser smagsløgene som afslutning.

1 pose Papa Delle - Grand Cru Grissini rosmarin & kartoffel Håndlavede italienske brødstænger med hvidvin og olivenolie og en perfekt afstemt smag af kartofler og rosmarin. Takket være den gyldne olivenolie fra Puglia har de smag, fylde og sprødhed som ingen andre grissinier, du tidligere måtte have smagt. Pakken indeholder 250 gram.

Info om vinen

Producent

,

Du kunne også være interesseret i...