Papa Delle – Grand Cru Grissini rosmarin & kartoffel

Håndlavede italienske brødstænger med hvidvin og olivenolie

35,00 kr.

Beskrivelse

Papa Delle - Grand Cru Grissini rosmarin & kartoffel er håndlavede italienske brødstænger med hvidvin og olivenolie og en perfekt afstemt smag af kartofler og rosmarin. Takket være den gyldne olivenolie fra Puglia har de smag, fylde og sprødhed som ingen andre grissinier, du tidligere måtte have smagt. Vi anbefaler, at du nyder Papa Delle - Grand Cru Grissini rosmarin & kartoffel i godt selskab og sammen med din favoritvin. Hvis du insisterer, er de gode sammen med andre lækre snacks eller noget at dyppe dem i, men de fungerer også præcis som de er.

Papa Delles produkter er udvalgt af vinelskere og madentusiaster for at sikre begejstring og smil på læben.

Pakken indeholder 250 gram.

Om producenten

Papa Delle er vores eget private luksusbrand, som vi løbende udvikler i samarbejde med dygtige producenter af delikatesser i mange retninger. Vi har personligt nydt os igennem cremen af cremen og udvalgt og udviklet præcis det, der gav os hjertebanken, da vi smagte.
Læser du navnet og tænker, at det er ret skidt italiensk for en vinimportør med en forkærlighed for Italien, så er der faktisk en god forklaring med et lille twist: Hjernen bag er chefen selv, og han er ikke den allermindste fyr, hverken i højde eller drøjde. Han er butikkens Papa, og der er måske en delle eller to, der har charmet sig ind på ham i løbet af årene som livsnyder ;)
Vores bagermester i Puglia syntes, at det var nuttet, at danskerne prøvede at gøre sig forståelige på italiensk, men forsøgte samtidigt, at forklare høfligt, at det altså ikke helt er sådan, man staver til Pappardelle. Og at det i øvrigt er en pastatype. Det ved vi godt. Da pråsen gik op for ham, blev han endnu mere begejstret for at sælge lækre grissini til danskerne.

Ingredienser

HVIDVIN (SULFITTER), olivenolie, ekstra jomfruolivenolie (8%), salt, kartoffelflager (0,5%), rosmarin (0,2%), OST, hvidløg, gurkemeje, naturlige smagsstoffer.
Indeholde GLUTEN.

Næringsværdi per 100 g

Energi 476/1975 kcal/kj
Protein 9,4 gr.
Kulhydrater 70 gr.
-heraf sukkerarter 1,5 gr.
Fedt 19,2 gr.
-heraf mættet fedt 2,4 gr.
Salt 1,5 gr.

Mindst holdbar til 31/03/2024

Info om vinen

Producent

Region

Du kunne også være interesseret i...

 • Le Pupille - Ekstra Jomfru Olivenolie

  Le Pupille

  Ekstra Jomfru Olivenolie

  129,00 kr.

  Frisk og saftig olivenolie fra toscansk top-producent

  Læg i kurv