Barbanera – Smagekasse

Bred palette fra populære Barbanera

555,00 kr.Før 960,00 kr.

Beskrivelse

Barbanera - Smagekasse er din mulighed for at smage 6 forskellige vine fra en af vores mest populære producenter fra Toscana. At producenten holder til i Toscana har ikke forhindret dem i at købe marker eller source druer andre steder i Italien. Du kan således komme på rundfart i både Toscana og Puglia samt et smut til Sicilien.

Smagekassen indeholder 5 flasker rødvin og 1 flaske hvidvin.

Skulle du købe dem enkeltvis ville det koste dig 960,-. Vi har skåret den endelige pris helt ned til 555,-

Barbanera - Smagekasse indeholder:

1 flaske Barbanera - 5V Toscana Rosso Vinen er et flot sammenstik af 5 årgange - deraf navnet. 'V' står for vintage, der betyder årgang. I glasset er den dyb rød med intense lilla undertoner. De generøse og kraftige aromaer bølger over glassets kant mod næsen, hvor ristede teksturer og krydrede noter skiller sig ud i en flot sammenvævning med røde, modne hindbær og blommer. I munden er den fyldig, bred og blød. Flot afbalanceret med en lang og vedholdende finish.

1 flaske Barbanera - Vecciano Rosso 2018 Vinen har en forførende aroma af modne, røde bær vævet tæt sammen med hints af varme krydderier og vanilje. Den har en fyldig krop og den intense smag går i retning af kirsebær, saftmodne brombær, kaffe og chokolade. Tanninerne er afrundede og velpolerede. Sødme og syre er i meget fin balance. Den er drikkeklar nu, men med den kompleksitet og mineralitet vinen optræder med, kan du sagtens gemme den på vinhylderne nogle år endnu.

1 flaske Barbanera - L'Opera 2022 Helt unik blanding af nogle af Italiens mest populære druer: Sangiovese, Primitivo og Nero d'Avola. Selve navnet giver tanker i retning af musik og flotte symfonier. Og det er altså ikke helt ved siden af. Blendet giver nemlig lige præcis den varme, blødhed og sødme, som har fået både anmeldere og vinnydere helt op at ringe. For hold da op, det virker! Smagen kan bedst beskrives som fuldmodne brombær og Amarena-kirsebær, der har inviteret mørk chokolade til fest. Der er koncentration, velsmag og sødme for hver en krone - og mere til.

1 flaske Barbanera - Gigino 2019 Den lokker i næsen med blåbær, brombær, hints af chokolade, vanilje, hvid peber og varme krydderier. Vinen smyger sig rundt i munden og man får det store smil på læben. Silkeblød og fyldig oplevelse med fintpolerede tanniner. Samtlige dufte fra åbningen optræder igen i smagen. Nu også med herligt overtræk af modne blommer, kanel og lakrids. Finishen har en elegant snert af grafit og en bemærkelsesværdig længde, der gør en gelé-blød i knæene.

1 flaske Barbanera - Vecciano Bianco 2022 En symfoni af fine duft- og smagsindtryk. Det florale element understreges af eksotisk frugt, lime og abrikos. Den er yderst saftig og har en spændende mineralitet, der giver en fin lille fyrig dans på tungen. Lang og kompleks finish. Mange af vores kunder køber og genkøber denne vin om og om igen. Den er et rigtigt godt glas til prisen året rundt. Skal der fisk på menuen, er den en oplagt makker i glasset. Men den kan også være et spændende match til mellem-modne, bløde oste.

1 flaske Barbanera - Anuri 2022 En intens og elegant rødvin fra Sicilien, hvor Barbanera (udover primært i Toscana) også råder over vinmarker. Vinen er et blend af røde druer, der med sine tertiære noter af mørk chokolade, ristede hasselnødder og kakao går i lækker samklang med mørke, modne kirsebær, myrte og solbær. Den har en velbalanceret og blød tanninstruktur, der glider fint over i balsamiske noter og søde krydderier.

Info om vinen

Producent

Region

, ,

Du kunne også være interesseret i...