Argiolas – Smagekasse

Sardiniens stærkeste kort

699,00 kr.Før 1.164,00 kr.
GRATIS FRAGT PÅ ALT RESTEN AF UGEN

Beskrivelse

Argiolas - Smagekasse er din direkte smagsbillet til Sardinien.

René Langdahl Jørgensen: "Der findes andre gode producenter på Sardinien end Argiolas, men huset formår efter min mening at forene det moderne med det stedtro."
Ordene stod i Gastro, og vi havde armene i vejret, da vi læste, for det var lige præcis det vi gik efter, da vi tog en serie af producentens vine hjem. Internationalt er producentens vine kendte, anerkendte, elskede og topratede.
Vi har pakket 2 vine fra Argiolas' signatur-serie: 1 flaske Costamolino, der er en spændende og fyldig hvidvin til en alt for lav pris samt 2 flasker Costera, der er en stedtro, fuldendt Cannonau (Grenache).
Derudover indeholder kassen 3 ypperlige topvine:
Is Argiolas som er lavet på Vermentino (en af de bedste hvidvine vi har smagt) og som slår benene væk under dig. Senes som er pakket med så meget power, at den først nu er begyndt at åbne sig. Og til sidst: Korem Bovale, der fungerer som flydende bevis på, hvad kompromisløse producenter kan opnå.
Skulle du købe dem til enkeltstyksprisen ville det koste dig 1164,-. Vi har skåret yderligere en halvtredser af den hidtil laveste kassepris, så du får derfor smagekassen for kun 699,-
TILBUDDET GÆLDER SÅ LÆNGE LAGER HAVES!

Argiolas - Smagekasse indeholder

1 flaske Argiolas - Costamolino Vermentino di Sardegna 2021.

1 flaske Argiolas - Is Argiolas Vermentino 2021.

1 flaske Argiolas - "Senes" Cannonau di Sardegna DOC Riserva 2017.

1 flaske Argiolas - Korem Bovale 2018.

2 flasker Argiolas - Costera Cannonau di Sardegna 2020.

Du finder alle vine fra Argiolas HER.

Info om vinen

Producent

Du kunne også være interesseret i...