Roséhygge – Smagekasse

Så er der roséhygge for under 500,-

490,00 DKKFør 864,00 DKK

Beskrivelse

Roséhygge - Smagekasse er en dejlig kasse til en dejlig pris. Sol og sommer hænger for mange uløseligt sammen med et glas rosé. På terrassen, altanen, til lækkerier fra grillen eller bare som et kølende glas i solen.
Her er både europæisk og oversøisk rosé i mange stilarter. De smager alle af mere, så tag hellere 2 kasser med det samme og spar fragten.

Roséhygge - Smagekasse indeholder:

1 flaske Rebel Ridge - Rosé 20 Californisk rosé i europæisk stil – klar til dine sommergrillerier. Hvor resten af serien er noget mere amerikansk og fruit forward i stilen, er der her skelet mere mod de europæiske roséer. Fyldig og lækker, men ikke så sødmefuld som for eksempel Bread & Butters rosé, hvis vi skal sætte et pejlemærke op.

1 flaske Susana Balbo - Crios Rosé 2020 Frisk, tør og delikat Malbec-rosé. Noterne er modne jordbær og stikkelsbær i fin balance med en sprød og saftig finish. Den er perfekt til retter med fisk, salater og grillet kylling.

1 flaske Le Salette - Lamolinara Rosé 2021 Frisk og frugtig med en velbalanceret frugtsyre. Meget elegant og alsidig madvin. Håndhøstet og macereret på skallerne. Det har blandt andet givet den flotte farve, men også lidt flere muller til vinen.

1 flaske Bread & Butter - Rosé 2020 Dufter og smager af friske, modne jordbær i lag med grøn, moden melon og et floralt strejf af hibiscus og rosenblade. Blød og lækker, forførende californisk rosé.

1 flaske Marrone - Dolcevita Langhe Rosé 2021 Barbera og Nebbiolo i flot forening. Koldmacereret på skallerne. Et stensikkert sommerhit. Vi har selv købt i kassevis til egne vin'kældre'.

1 flaske Cesari - Bardolino Chiaretto Rosé 2021 Frugtdreven rosé på Venetos klassiske og berømte druer. Den venter kun på en solstråle og hvilken slags nippemad du vil servere den med.

Info om vinen

Du kunne også være interesseret i...