Ponte Lungo – Curioso Rosé 2021

Blød, frugtig og indtagende saftig rosé fra Toscana

  • 97 pointLuca Maroni
  • 65,00 kr.ved køb af 6 flasker ellers 129,00 kr. pr. flaske

Beskrivelse

Ponte Lungo - Curioso Rosé 2021 er det længe ventede skud på stammen fra Ponte Lungo, der har specialiseret sig i solmodne og yderst drikkevenlige vine. Flot koral-pink i glasset. Floral og intens i næsen med følgeskab af røde bær, nektarin, fersken og moden grapefrugt. Indtrykkene fortsætter i smagen med en blød, fyldig og frugtig balance. Behagelig finish.

Ponte Lungo - Curioso Rosé 2021 er en veritabel saftig og frugtig oplevelse at nyde denne vin. Den leder straks tankerne hen på barndommens hindbærbrus på rigtige, modne bær fra haven. Her er der dog ingen bruseri, kun ren smag og fornøjelig drikkeglæde. Det ene glas tager hurtigt det næste, ups...

Den ideelle sommerpartner til nippemad, fiskeretter, blå oste og en brandvarm pizza fra grillen. God sommer!

Curioso har taget danskerne med storm med deres øvrige vine, der har fået folke-tilnavnet 'Den Med Fuglen', og omsider er det lykkes vinmageren at lave en rosé, der sprænger alle rammer.

Pontelungos holdning til god vin er, at alt for mange producenter sætter en dyd i at bruge gamle principper for at opnå gamle resultater - i stedet for 100% at fokusere på at lave et velsmagende glas vin. Vi kan blot konstatere at de lykkes med at følge deres filosofi helt til døren, igen-igen!

Info om vinen

Årgang

Alkohol

13%

Producent

Region

Drikkes bedst

2022-2024

Du kunne også være interesseret i...