Susana Balbo – Crios Cabernet Sauvignon 2020

Et flot og meget rent eksempel, hvor elegant Cabernet Sauvignon kan laves i Argentina.

  • 91 pointJames Suckling
  • 99,00 kr.ved køb af 6 - flasker ellers 169,00 kr. fl.
GRATIS FRAGT PÅ ALT RESTEN AF UGEN

Beskrivelse

Susana Balbo - Crios Cabernet Sauvignon 2020 er intens i farven med aromaer af friske kirsebær, moden blomme og vanilje. I munden fylder den også med sorte bær og et ekstra lag af blåbær og et harmonisk drys friskkværnet sort peber, kaffe og krydderier. Moden, nærmest vibrerende tanniner fuldender den elegante struktur, der glider over i en lang finish. Susana Balbo - Crios Cabernet Sauvignon 2020 er virkelig meget vin for pengene. Den er lækker til grillet kød og sammenkogte retter med chili. Nyd den af store glas ved 16-18 grader.

Susana Balbo - Crios Cabernet Sauvignon 2020 er lavet på 100% Cabernet Sauvignon, der er håndhøstet i Valle de Uco, Mendoza. Valle de Uco ligger lige i hjertet af Mendoza. Området huser nogle af de bedste og deraf; bedst kendte producenter. Herunder også Susana Balbo, der er en mester i at udvikle druernes fulde potentiale. Vinen er lagret 7 måneder på brugte franske egefade.

Robert Parker har i sit magasin The Wine Advocate udtalt: “All Crios wines are phenomenal values worth buying by the case.” Med andre ord: Køb mens de stadig er på hylderne.

Anmelderne siger...

James Suckling: "Violets, ripe blackberries, plums and stones on the nose. It’s medium-to full-bodied with rounded, polished tannins. Creamy and smooth with a fresh finish. Drink now." Smagt maj 2021.

HER kan du læse, hvordan Susana Balbo Wines, Dominio del Plata, forholder sig til bæredygtighed og social ansvarlighed.

Om Susana Balbo

Susana Balbo er kendt for sit arbejde med enkeltmarksvine, hvor druerne og deres terroir virkelig 'kommer til orde'. Hun dyrker elegancen, friskheden og det mindre bombastiske, som argentinske vine ellers har været bredest kendt for i en lang årrække. Susanas to børn, Ana og José, er også en del af firmaet og trekløveret har sammen med vinmager Edy del Popolo opnået international anerkendelse og topratede vine. Edy del Popolo er blandt andet manden bag Benmarco-linjen.

 

Info om vinen

Årgang

Druer

Producent

Region

Alkohol

14,5%

Drikkes bedst

2021-2028

Lagring

fransk eg

Du kunne også være interesseret i...