Puglia – Smagekasse

Lækker smagekasse med de runde og bløde vine fra det varme Puglia

499,00 kr.Før 906,00 kr.

Beskrivelse

I Puglia - Smagekasse har vi samlet 6 af vores meget populære rødvine fra det allersydligste Italien. I Puglia er der VARMT! Og det er lige noget for Zinfandel/Primitivodruerne, der spiller hovedrollen i denne kasse med Negroamaro og Sangiovese i fremragende bi-roller. Her kan druerne rigtig godte sig i solen i løbet af dagen og skrue sukkerindholdet godt op, for atter at lade sig svale ned igen om natten. Denne proces højner ikke kun sødmegraden, men også alkoholprocenten i det færdige resultat. Her er der med andre ord stor fornøjelse i dit glas og til en ekstra skarp pris.

Skulle du købe dem alle enkeltvis, ville det stå dig i 906,-. Kasseprisen ville ramme 520,-, men den har vi også skåret toppen af
Din pris er derfor kun 499,- for 6 dejlig rødvine, der passer til sæsonens kulinariske udfoldelser eller blot som en dejlig afslutning på dagen.

Puglia - Smagekasse indeholder

1 flaske Luca Rossi - Maron 2020 Der er mange, der gætter på, at denne vin er en Amarone. Ligesom Amaronen er Maron nemlig lavet på et blend af druer, der er tørret i små kasser i et ventileret rum. Og den har den velkendte rosin-næse, som Amaronen også har. Men det er IKKE en Amarone.

1 flaske Lucarelli - Old Vines Primitivo 2019 Lavet på let overmodne druer. Det højner sukkerniveauet og alkoholen får også et hak i vejret og rammer 15,5%. Vinen er rund og blød, så alkoholprocenten, der jo er til den heftige side, stikker ikke ud, men giver derimod vinen rygrad og sikrer en vin i flot balance. Vanilje, chokolade og en overdådig bær-koncert af kirsebær og blomme er hovednoterne her.

1 flaske Wildfoot - Sangiovese Zinfandel Winemaker's Selection Limited Edition 2021 Pragtfuldt sammenstik af Sangiovese og Zinfandel. En vin med en fyldig krop, der egner sig godt til mange retter. Både dem med italiensk inspiration og dem med et mere dansk islæt. Det nye blend i en Limited Edition er umanerligt vellykket!

1 flaske Piano di Roveto - Puglia Sangiovese Primitivo 2021 Det smagfulde blend åbenbarer en kompleks palette af solmodne bær og frugter med kirsebær, brombær, blommer og lakrids og lækkert anstrøg af vanilje fra fadlagringen. Vinen egner sig glimrende at servere til kød- eller svampebaserede retter. Den er også en fin ledsager til modne oste.

1 flaske Ponte Lungo - Armano Rosso 2019 Hvis du blindsmager Armano, kommer du sandsynligvis til at tænke på en vis norditaliensk vin. Produktionsmetoden med at tørre druerne, minder da også vældig meget om. Her er der dog brugt 100% Primitivo-druer - ellers ville tryllekunsten heller ikke kunne lade sig gøre til den pris. Selve smagen er dog langt dyrere.

1 flaske Savoni - ZFD 2019 Lavet på solmodne og tørrede Zinfandel-druer i Syditaliens varme sol. Stilen er som en Amarone: Stor modenhed og blød, blød frugt med noter af svesker og rosiner fra tørringen. Det er en stil, der bekommer mange danske ganer virkelig godt. Den passer sig også godt til den kraftigere ende af det danske køkken. Dog uden for meget fedme. Og så må vi fremhæve, at den også egner sig særdeles godt til at blive nydt på sine egne præmisser.

Info om vinen

Region

Du kunne også være interesseret i...