Puglia – Smagekasse

Lækker smagekasse med de runde og bløde vine fra det varme Puglia

380,00 kr.Før 752,00 kr.
GRATIS FRAGT på alt indtil mandag kl. 23:59

Beskrivelse

I Puglia - Smagekasse har vi samlet 6 af vores meget populære rødvine fra det allersydligste Italien. I Puglia er der VARMT! Og det er lige noget for Zinfandel/Primitivodruerne, der spiller hovedrollen i denne kasse med Negroamaro og Sangiovese i fremragende bi-roller. Her kan druerne rigtig godte sig i solen i løbet af dagen og skrue sukkerindholdet godt op, for atter at lade sig svale ned igen om natten. Denne proces højner ikke kun sødmegraden, men også alkoholprocenten i det færdige resultat. Her er der med andre ord stor fornøjelse i dit glas og til en ekstra skarp pris.

Skulle du købe dem alle enkeltvis, ville det stå dig i 752,-. Din pris er skåret ned til kun 380,- for 6 dejlige rødvine, der passer til sæsonens kulinariske udfoldelser, eller blot som en dejlig afslutning på dagen.

Puglia - Smagekasse indeholder

1 flaske Luca Rossi - Maron 2021 Der er mange, der gætter på, at denne vin er en Amarone. Ligesom Amaronen er Maron nemlig lavet på et blend af druer, der er tørret i små kasser i et ventileret rum. Og den har den velkendte rosin-næse, som Amaronen også har. Men det er IKKE en Amarone. Fornemt afstemt vin med både massiv moden frugt og nydeligt fadpræg.

1 flaske Cielo e Terra - Primasole Puglia Primitivo 2021 Intens og mørk oplevelse. Den starter charmen op i glasset med en rubinrød farve. Udtryksfulde aromaer af mørk frugt og blomsternoter bølger op mod næsen. Den modne frugt fortsætter i smagen og bliver nu også ledsaget af krydrede undertoner. Den fyldige og runde krop bliver holdt fint i balance af den saftige struktur.

1 flaske Wildfoot - Sangiovese Zinfandel Winemaker's Selection Limited Edition 2021 Pragtfuldt sammenstik af Sangiovese og Zinfandel. En vin med en fyldig krop, der egner sig godt til mange retter. Både dem med italiensk inspiration og dem med et mere dansk islæt. Det nye blend i en Limited Edition er umanerligt vellykket!

1 flaske Piano di Roveto - Puglia Sangiovese Primitivo 2021 Det smagfulde blend åbenbarer en kompleks palette af solmodne bær og frugter med kirsebær, brombær, blommer og lakrids og lækkert anstrøg af vanilje fra fadlagringen. Vinen egner sig glimrende at servere til kød- eller svampebaserede retter. Den er også en fin ledsager til modne oste.

1 flaske Ponte Lungo - Armano Rosso 2021 Hvis du blindsmager Armano, kommer du sandsynligvis til at tænke på en vis norditaliensk vin. Produktionsmetoden med at tørre druerne, minder da også vældig meget om. Her er der dog brugt 100% Primitivo-druer - ellers ville tryllekunsten heller ikke kunne lade sig gøre til den pris. Selve smagen er dog langt dyrere.

1 flaske Barbanera - L'Opera 2021 Denne er kassens joker, for her er druerne fra både Puglia, Sicilien og Toscana. En helt unik blanding af nogle af Italiens mest populære druer: Sangiovese, Primitivo og Nero d'Avola. Selve navnet giver tanker i retning af musik og flotte symfonier. Og det er altså ikke helt ved siden af. Blendet giver nemlig lige præcis den varme, blødhed og sødme, som har fået både anmeldere og vinnydere helt op at ringe. Smagen kan bedst beskrives som fuldmodne brombær og Amarena-kirsebær, der har inviteret mørk chokolade til fest. Der er virkelig gang i glasset her med koncentration, velsmag og sødme for hver en krone.

 

Info om vinen

Region

Du kunne også være interesseret i...