Luca Rossi – Maron Edizione Appassimento 2020

Storladen appassimento til minimal-pris.

  • 99,00 kr.ved køb af 6 flasker ellers 179,00 kr. pr. flaske

Beskrivelse

Luca Rossi - Maron Edizione Appassimento 2020 er en elsket klassiker i vores sortiment i grandios udklædning. Du kender måske allerede Luca Rossi - Maron? Maron Edizione tager den i forvejen dejlige vinoplevelse et nøk op ad stigen.

Luca Rossi - Maron Edizione Appassimento 2020 er en blød og meget harmonisk vin, der er karakteriseret ved sin fuldmodne sødme og frugtrigdom. Strukturen er både blød og fyldig. Her er en dejlig duft og smag af fuldmoden, tørret frugt med en dyb og rig fylde.

Vinen er et sammenstik af Primitivo, Nero di troia og Negroamaro. Maron Edizione er blevet til hos Luca Rossi, hvor vinmageren har skelet til produktionsmetoderne i Valpolicella. Luca Rossi har derfor fundet de bedste syditalienske Primitivo-, Nero di Troia- og Negroamaro-druer, og tørret dem til Maron Edizione efter præcis samme Appassimento-principper som man bruger i Valpolicella langt længere mod nord. Kender du i forvejen og er glad for stilen i Luca Rossi Maron, kan du glæde dig til at få skruet op for alle knapperne i Edizione-udgaven. Mere modenhed, længere tørring af druerne, længere tid på fad. Resultatet er vi sikre på, at du vil være enig med os i er intet mindre end fortræffelig til prisen.

Maron Edizione er fremragende til rødt kød, fyldige hovedretter og modne, bløde oste. Vi anbefaler, at du serverer den i store glas ved 16-18 grader. Dekanter den gerne før servering for at få den helt sublime vinoplevelse klemt ud af flasken.

Info om vinen

Årgang

Producent

Region

Alkohol

16%

Lagring

Egefade

Druer

, ,

Du kunne også være interesseret i...