Casa Defra – Colli Berici Cru Selection Riserva 2019

Masterblend med blød silkestruktur og et lækkert strejf af krydderier og vanilje.

  • 98 pointLuca Maroni
  • 79,00 kr.ved køb af 6 flasker ellers 129,00 kr. pr. flaske

Beskrivelse

Casa Defra - Colli Berici Cru Selection Riserva 2019 er et masterblend, der gør sig til allerede i glasset med sin intense rubinrøde farve. Vinen har lagret 2 år på  egefade. Fadlagringen giver vinen dens bløde silkestruktur og et lækkert strejf af krydderier og vanilje.

Casa Defra - Colli Berici Cru Selection Riserva 2019 dufter og smager skønt af brombær, kirsebær og blomme med varme krydrede undertoner.

Der har været dyrket vin i Bericis bakkede landskab i mere end 2000 år. Dette vinhus har eksisteret i 4 generationer. Casa Defra betyder brødrenes hus og hentyder også til, at man søger det bedste druemateriale blandt sine 'brødre' i området. Altså andre vinbønder. På den måde sikrer man sig, at druematerialet hvert år lever op til den modenhedsgrad og det udtryk man ønsker sig i den færdige vin.

Vi anbefaler, at du serverer vinen i store glas ved en starttemperatur på 16-18 grader. Den gør sig godt for sig selv, men løfter både sig selv og måltidet, hvis den serveres til rødt kød med stegeskorpe eller til modne oste i slutningen af måltidet.

Info om vinen

Årgang

Alkohol

14%

Producent

Region

Du kunne også være interesseret i...