Efterårsfavoritter 2021 – Smagekasse

12 flasker bløde, runde vine til mad og til efterårshygge.

888,00 DKKFør 1.600,00 DKK

Beskrivelse

Efterårsfavoritter 2021 - Smagekasse er sammensat ud fra devisen: "Sikke det blæser udenfor - godt jeg sidder herinde med en dejlig vin i glasset". Hvad enten du nyder en god bog eller en god middag som akkompagnement til vinen, så er der i kassen runde og bløde vine, der er afstemt til sæsonens rusk og årstidsbestemte kulinariske udfoldelser.

Vi har pakket 12 vine til dig i smagekassen. Skulle du købe dem til enkeltstyksprisen, ville kassen koste dig 1600,-. Vi har skåret dem alle ned til kampagneprisen og du kan derfor få en kasse hygge hjem for kun 888,-

Efterårsfavoritter 2021 - Smagekasse indeholder:

2 flasker Susana Balbo - Anubis Malbec 2020 Klassisk, frugtig og saftig. Det er en fyldig Malbec med aromaer af moden hindbær, solbær og blød vanilje. Blød og velouragtig i munden med masser af smag af mørk og moden frugt og silkebløde tanniner. Du finde næppe en bedre vinpartner til en barbecue med masser af røgsmag i kød og grøntsager.

2 flasker Luca Rossi - Maron Edizione Appassimento 2020 Blød og meget harmonisk vin, der er karakteriseret ved sin fuldmodne sødme og frugtrigdom. Strukturen er både blød og fyldig. Her er en dejlig duft og smag af fuldmoden, tørret frugt med en dyb og rig fylde. Storladen appassimento til minimal-pris. Du kender måske allerede Luca Rossi - Maron? Maron Edizione vin tager den i forvejen dejlige vinoplevelse et nøk op ad stigen.

2 flasker Ponte Lungo - Mio Silenzio Grande Edizione Særudgave af storhittet Mio Silenzio. Tidligere Edizione-udgaver (vi havde den sidst i årgang 2015) var et blend, men det er lykkes for producenten at købe sig ind på marker på Sicilien med Nero d'Avola-druer i meget høj kvalitet. Man er derfor gået benhårdt efter at fremhæve denne ene drues kvalitet på fornemmeste vis med dens silkebløde intensitet.

2 flasker Justo Rosso Veneto Appassimento 2018 En vin med dyb intensitet, både i farve, duft og smag. Karakteristiske noter af modne, sorte kirsebær, voluminøs struktur og en silkevelour-følelse i munden. Flot til vildt og meget modne oste.

2 flasker Wildfoot - Negroamaro Zinfandel Winemaker's Selection 2017 Pragtfuldt sammenstik af Negroamaro og Zinfandel. En vin med en fyldig krop og intens smag, der egner sig godt til mange retter, både med italiensk inspiration og med et mere dansk islæt. Modne, røde bær, vanilje, krydderier og delikate tobaksnoter præger både duft og smag. Med sin fyldige krop og lange og behagelige finish er den et oplagt valg til smagsfulde pastaretter, steg og modne oste.

2 flasker Rebel Ridge - Zin18 Black Edition En ekstremt frugtrig fuldmoden Zinfandel, som kun de dygtigste vinmagere i Californien kan drive det frem. Den er på ingen måde kompliceret, men det den skal gøre, det gør den til perfektion. Og frem for alt så smager den bare godt. Den passer rigtig godt til det danske køkken i den kraftige ende af skalaen. Men at den er dejlig sammen med mad, skal ikke afholde dig fra at nyde den på dens egne præmisser.

 

Info om vinen

Du kunne også være interesseret i...