Nals Margreid hvidvin – Smagekasse

6 flasker hvidvin fra topproducent i Alto Adige

989,00 kr.Før 1.254,00 kr.

Beskrivelse

Nals Margreid hvidvin - Smagekasse er en invitation indenfor hos producenten på alle de vine vi har derfra i vores sortiment.

I Nals Margreid hvidvin - Smagekasse har vi pakket 1 flaske af hver vin. Du kan læse mere om de enkelte vine i kassen ved at trykke på navnene herunder. Skulle du købe dem til enkeltstykspris, ville det koste dig 1254,-. Vi har savet lidt i kasseprisen og sat smagekassen ned til 989,-

Smagekassen indeholder:

1 flaske Nals Margreid - Pinot Grigio Hill Alto Adige 2021 Intens frugtig med en stuktureret og mineralsk saftighed.

1 flaske Nals Margreid - Sauvignon Mantele 2018 Smager som en rigtig god Sancerre, men til en helt anden, menneskevenlig pris.

1 flaske Nals Margreid - Chardonnay Magred Alto Adige 2020 Fan af hvid Bourgogne Grand Cru? Her er vinen, der vinder på pris og kvalitet.

1 flaske Nals Margreid - Pinot Bianco Sirmian Alto Adige 2018 FLOT enkeltmarks-Pinot Bianco med topratings

1 flaske Nals Margreid - Pinot Grigio Punggl Alto Adige 2019 Meget ren og fyldig Pinot Grigio med stort lagringspotentiale.

1 flaske Nals Margreid - Sauvignon Stein Alto Adige 2020 Frisk, rund og saftig. Et terrasseglas i den gode ende.

Nals Margreid er en af Alto Adiges absolutte topproducenter og TOPpræmieres for mange af deres vine år efter år. Hele 138 vinbønder udgør fundamentet i Nals Margreid. Det ville kræve enorme ressourcer for hver enkelt, hvis de alle skulle have hver deres lille produktion. Løsningen, et kooperativ, lå derfor lige for. Vinmarkerne strækker sig fra den lille by Nals i det nordlige Alto Adige til kooperativets sydligste punkt i Margreid. Du kan faktisk komme til at besøge Nals Margreid. Både med henblik på smagning og på køb, hvis du er på de kanter. Du kan se mere om adresser og åbningstider HER.

Info om vinen

Producent

Region

Du kunne også være interesseret i...