Künstler – Hochheimer Hölle Riesling Spätlese 2020

Herlig, fed sødme i symfonisk balance med legesyg frugtsyre.

179,00 kr.Før 279,00 kr.

Beskrivelse

Künstler - Hochheimer Hölle Riesling Spätlese 2020 er en kraftfuld repræsentant for sin vintype. Og umådeligt charmerende. Den præsenterer sig med pink grapefrugt, kvæde og ananas. Vinens frugtsyre er frisk og legesyg og tilføjer et rigtig flot modspil til vinens sødme.

Det tyske ord 'spätlese' betyder direkte oversat 'sen høst'. Og det er præcis sådan det forholder sig: Druerne høstes mindst 1 uge efter det sædvanlige høsttidspunkt. Det betyder, at de er endnu mere fuldmodne og at sukkerindholdet er øget. Tilsammen med Riesling-druens naturligt høje syreindhold sikrer sukkerindholdet, at dette er en vin, der spiller på alle tangenter. Her er der både kompleksitet, harmoni og velafbalanceret smag. Der er simpelthen ikke noget her, man ikke forelsker sig i.

Vine fra Rheingau har i flere hundrede år haft et fremragende ry og ikke sjældent opnår de toppriser på vin-auktioner. Künstler er en af Rheingaus allerbedste producenter, og især deres Riesling er voldsomt efterspurgt og voldsomt lækker!

Künstler - Hochheimer Hölle Riesling Spätlese 2020 har et outstanding lagringspotentiale, men er smuk og lækker i glasset allerede nu. Vi anbefaler at købe en kasse og følge udviklingen over årene. Det vil være en meget spændende vinoplevelse og en udsøgt fornøjelse.

Hvis man er til den ofte omdiskuterede delikatesse, foie gras, vil Künstler - Hochheimer Hölle Riesling Spätlese 2018 være lækker at servere med en lille dut af kvædekompot til. Er det oftere asiatisk inspireret mad, der er på menuen hjemme hos dig, så går den også rigtig flot hertil. Det gør den, fordi det asiatiske køkken også spiller på den samme symfoniske balance mellem det syrlige og det sødmefulde. De fremhæver med andre ord hinanden og gør din gane glad.

Info om vinen

Årgang

Druer

Producent

Alkohol

7,5

Region

Drikkes bedst

2019-2039

Du kunne også være interesseret i...