Chardonnay verden rundt – Smagekasse

6 lækre Chardonnayer fra hele kloden.

799,00 DKKFør 1.364,00 DKK

Beskrivelse

Chardonnay verden rundt - Smagekasse lever op til sit navn på den måde, at  3 af vinene kommer fra 3 forskellige producenter i Californien, 1 er fra Hautes-Cotes de Beaune i Frankrig, 1 er fra Piemonte i Norditalien og 1 er fra Alto Adige, ligeledes i Norditalien. Chardonnay-druen er en af de mest dyrkede druer verden over. Det har mange årsager og en af dem er, at den er en god ambassadør for vinmagerens terroir og kælderevner, da den villigt lader sig præge i den retning, man skubber den i. Det betyder også, at du med lidt træning måske kan placere dem på verdenskortet. Og om ikke andet, så er det en verdensomspændende fornøjelse at nyde Chardonnay-druens charme uanset, hvilket niveau du smager dem på.

Alle vinene i smagekassen er fadlagrede.

Vi har pakket 6 flasker i kassen til dig. Skulle du købe dem til enkeltstykspris, ville det koste dig 1364,-. Kasseprisen ville være 852,-, men vi har savet lidt ekstra af prisen og sat smagekassen ned til 799,-

Chardonnay verden rundt - Smagekasse indeholder

1 flaske Guillemard-Pothier - Hautes-Côtes de Beaune Chardonnay 2019 En vin med en herlig friskhed som en smukt afstemt accent til den fedmefulde, fyldige frugt.

1 flaske Marrone - Langhe Chardonnay Memundis 2019 En hvidvin med fedme, fylde og frugt. Selv inkarnerede bøf-og-rødvins-tilhængere vil også være begejstret for denne til en Bøf Bearnaise. 

1 flaske Nals Margreid - Chardonnay Magred Alto Adige 2019 Er du glad for Bourgognes hvide Grand Cru'er, men mindre begejstret for priserne på dem, så er det hér, du skal vende blikket hen. Her er der ekstravagance i en helt anden prisklasse, end du betaler for. Her er kaskader af moden gul frugt. Fuldfed, toasted ananas med et nip salt og et strejf af citron. Cremet og lang eftersmag.

1 flaske Bread & Butter - Chardonnay 2019 En amerikansk chardonnay - cremet, fed og fyldig med eftersmag af smør på toast. Præcis som navnet antyder. En ganske kraftig hvidvin med sin helt egen stil. Elegant og blød eftersmag

1 flaske Creamery - Chardonnay 2019 Fyldig, frodig og forførende lækker californisk hvidvin. Solskinstimerne i marken har givet den retten til at prale af en svulmende, perfekt moden frugt og smørfed fylde, som nærmest af sig selv glider helt glat over tungen.

1 flaske Sean Minor - Sonoma Coast Chardonnay 2018 Sprøde, vibrerende aromaer af fed citron á la lemon curd, varm ananas, moden pære og fersken med et mineralsk touch. Medium-fyldig body i munden som udvikler sig over i en fuldlængde finish man kun kan være helt utrolig godt tilfreds med.

 

Info om vinen

Druer

Du kunne også være interesseret i...

 • Argiolas - Smagekasse

  Argiolas

  Smagekasse

  Spar 40%699,00 DKKFør 1.164,00 DKK

  Sardiniens stærkeste kort

  Tilbud
  Læg i kurv