Guillemard-Pothier – Hautes-Côtes de Beaune Chardonnay 2019

En tør og fyldig hvidvin med skøn fedme, friskhed og florale og røgede undertoner

  • 169,00 kr.ved køb af 6 - flasker ellers 249,00 kr. fl.
GRATIS FRAGT PÅ ALT RESTEN AF UGEN

Beskrivelse

Guillemard-Pothier - Hautes-Côtes de Beaune Chardonnay 2019 kommer fra Meloisey, der ligger lige i hjertet af Hautes-Côtes de Beaune. Her har familien dyrket vin siden 1600-tallet. I dag drives familieforetagendet af de tre søskende Pascal, Chantal og Franck.

For de hvide Bourgogners vedkommende er 2019 en udpræget floral årgang og en årgang som ingen andre. En varm årgang, men med tilsvarende køligere nætter end sædvanligt, hvilket har været med til at forlænge modningsprocessen og dermed har været gunstig for at aromakompleksiteten kunne opnå sit potentiale. Resultatet er en vin med en herlig friskhed som en smukt afstemt accent til den fedmefulde, fyldige frugt. Du kan med andre ord se frem til en dejlig vinoplevelse med Guillemard-Pothier - Hautes-Côtes de Beaune Chardonnay 2019 i glasset. Tonsvis af modne æbler, hvid fersken og en rislende ren friskhed, der balancerer frugten flot.

Se alle vores vine på Chardonnay-druen HER.

Anmelderne siger...

Gastromad (2017): "Vinen har et halvklar gyldent udseende.
Duften er dejlig med masser af skønne mineralske noter som langsomt udfolder duften af citronskal, grønne nyplukkede æbler. Smagen er blød og lækker af citrus, æbleskal og honning med noter af mineraler. En skøn frisk Bourgogne Vin på Chardonnay druen med en lang og yderst behagelig eftersmag, som får en til at tænke på hvor harmonisk vinen er sammensat. Et flot arbejde fra Frankrig. Vinen passer godt til fisk, skaldyr, lyst fjerkræ, kaningryde eller nydes på terrassen. En skøn vin der kalder på næste opfyldning.
Jeg er Fan."

Vinexpressen (2017): "Ananas, citrus og et viff af fransk nougat og en kvart kamille-mark. Mineralsk, spændstig og ret chablis-agtig i stilen med rank og frisk syre og et lille bitterriv i eftersmagen. Anbefalet."

Info om vinen

Årgang

Druer

Producent

Drikkes bedst

2021-2024

Region

Alkohol

13%

Du kunne også være interesseret i...