Flyttekasse 9

12 blandede flasker rød- og hvidvin fra Italien, Spanien og USA

566,40 DKKFør 1.252,00 DKK

Beskrivelse

Vi har ryddet op på lageret for at få plads til nye årgange!

Vi har i den forbindelse samlet en masse af de vine, vi kun har enkelte flasker tilbage af i en række særdeles attraktivt prissatte restkasser.
Vinene fejler intet, og der gælder naturligvis samme returret som på alle vores andre vine - prisen er blot lavere, da du med dit køb hjælper os med at få plads til de nye årgange. I denne kasse er der rødvin fra hele Italien.

Denne flyttekasse indeholder:

4 fl. Rain Cloud - Red Blend 2017 Et saftigt 'red blend' fra Napa, Californien. Hvilke druer, der er brugt, må imidlertid være op til den enkelte smager at vurdere. Det oplyses nemlig ikke. Vi gætter på i hvert fald Zinfandel og Syrah. Rain Cloud har mange af de typiske karaktertræk fra disse druer. Blandt andet farven, det krydrede varme snit og ikke mindst blødheden. Måske er der også lidt af den amerikanske darling-drue, Cabernet Sauvignon i? Smag selv efter og gæt med.
Normal enkeltstykspris: 129 kr. Kampagnepris: 69 kr.

4 fl. Finca Fella - Cala Rey Tempranillo/Syrah 2018 Flot, dyb rubinrød i glasset. Næsen byder på modne røde bær og vilde bær. En balanceret vin med en medium vedholdenhed. Meget frugtig og letdrikkelig og god til mad, der ikke skal overdøves af vinen, men følges pænt ad. Flot finish af røde frugter og lakrids.
Normal enkeltstykspris: 69 kr. Kampagnepris: 49 kr.

4 fl. Ponte Lungo - Mio Silenzio Bianco 2018 Smagsoplevelsen er et kapitel for sig. Efter kort tid i glasset vælter modne frugtnuancer frem: Pære, litchi og et lille strejf af moden ananas. I munden er smagen overvældende. Her er kaskader af tropiske frugter, modne Clara Frijs-pærer og et strejf af citrus, der nydeligt holder sammen på det hele. Fremragende til skaldyr og krydrede forretter.
Normal enkeltstykspris: 115 kr. Kampagnepris: 59 kr.

Samlet pris ved den normale enkeltstykspris: 1252 kr.
Samlet pris ved kampagnepris: 708 kr.

Vi har skåret 20% af hidtil billigste tilbudspriser, og tilbyder denne flyttekasse til kun 566,4 kr.!

Info om vinen